Az Update módszer tényleg olyan hatásos, mint mondják?
nem tisztem azt megállapítani, hogy 1 zsemle és pár gramm/mikrogramm vegyszer mit okoz.
Mivel összeadódó egészségkárosító anyagokról beszélhetünk, én minimalizálnám a bevitel mennyiségét. Legalább a cél ez legyen, a megvalósítás már egyéni.
Az update nagyon hatásos.
Magam is update szerint étkezem, de nem feltétlenül kell mindent megvenni amit ők gyártanak.
én csak master mixet veszek (liszt), mogyorókrémet, néha nagyon ritkán szörpöt és péksütiket. Ja és kenyeret is mindig veszek, meg nyáron havi egyszer fagyizom.
A többit otthon is meg tudod magadnak főzni,vagy sütni.
Tény, hogy sok benne az adalékanyag, de használ, az egyszer szent. Én 110kg voltam amikor észbe kaptam, még 13(!!!) éves koromban, bár akkor még nem volt norbi sehol sem,nemhogy update.
Nagy kínlódásokkal és akupunktúrával lefogytam 70kg ra, de több nem ment, mert már a józan eszem volt a tét.
Na a lényeg az,hogy sajnos aki ilyet állít,hogy teljes kiőrlésűvel és egyebekkel le tudsz fogyni az félig hazudik félig igazat mond. Tény,hogy aki 200kilósan addig csak chipsen és pizzán élt,az fogyni fog tőle-néhány 10kg-t.
Nem szabad összekeverni az egészséges táplálkozást és életmódot a fogyókúrával. Mert amikor fogyózol az nem egészséges.
Lehet itt mondani, hogy "majd lemozgod". Nem tudod lemozogni. A vércukor szintedet nem tudod szabályozni,holmi edzéssel, csak a szervezetedbe bevitt táplálékkal. Vagyis bocs,mégis le tudnád, csak egyikünk sem képes annyit edzeni. EGész nap ennél és edzenél.
Tapasztalat.
Most 56kg vagyok és ez az update módszerrel sikerült. Ami a léyneg (és ez az egészséges táplálkozásnál sosem lesz így) 3éve tarom a súlyom.
Nem vagyok norbi fan, kifejezetten butának tartom őt és Rékát is, soha egyetlen egy Réka tornát nem csináltam meg (maradok tatarek rezsőnél illetve a futásnál) mégis ez a módszer működik.
De mindent nem kell megvenni. Hülyeség a norbi lekvár hatszázé, amikor otthon negyed ennyiből 10szer olyan finomat készítesz, valamint a norbi koviubi...pfff.
Én is így fogytam tavaly év elejétől kezdve 5-6 hónap alatt 21 kg-ot. És vitatnám egy korábbi hozzászóló véleményét miszerint a teljeskiörlésű kenyér nem jobb mint a fehér mert ugyanannyi szénhidrátot tartalmaz. Ez valóban így van, viszont a glikémiás indexe alacsonyabb, ezért nem emeli meg hirtelen a vércukorszintet, később leszünk újra éhesek, hosszabb időn keresztül használja fel a szervezet a benne lévő tápanyagot, és a rosttartalma is magasabb.
Én a fogyókúrám során teljesen kizártam az étrendemből a fehér lisztet, és egyáltalán nem volt drágább ugy az élet. Egyébként a Norbis termékek tényleg marha drágák.
Az update viszonylag hatékony fogyáshoz, csak mérgező.
Fogyáshoz jó, mert lowcarb. Mérgező, mert a termékek szójával, gluténnal, adalékokkal telepumpált szemetek. Semmivel sem egészségesebbek mint a kristálycukor, csak segítenek stabilan tartani a vércukorszintet (ez meg a fogyás alapja).
Kivételek persze a tejtermékek, amik update-ben is tele vannak marha hormonokkal, és bezavarnak a hormonháztartásunkba (de ez kevesebbeket érint, plusz lowcarb táplálkozás mellett nem látványos, hanem látensen egészségkárosító)
A sok glutén bizonyos embereknél rosszullétet, pajzsmirigy problémákat (és ezért hízást) okoz, ráadásul mindenki számára látense károsodásokat okoz. Ízületi bántalmakat, gyulladásokat, érrendszeri és szív betegséget..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!