Valamilyen módszer amit hatásos fogyásnál? Diétán kívül.
magához a fogyáshoz a diéta (kemény fogyokura )hatásosabb sulyvesztést okoz, mástészta az hogy egésségtelen csak diétázni, ugy hogy nem mozog az ember.
a leghatásosabb ha nem eszel.sohatöbbé...xd
Ha nem akarasz diétázni, akkor talán ezek picit segítenek:
- igyál több folyadékot (lehetőleg víz, tea minimális cukorral, gyümölcslé) napi 1,5 liter lenne a normális, de szinte senki sem issza meg
- nekem bejött a szűztea kapszula, de nem árt wc közelben lenni. heti egyszer csak, mert hozzászokik a szervezet és akkor már nem használ
- este 6-7 után már nem szabad enni, csak folyadék
- menj ki a levegőre, akár sétálni, vagy boltba gyalog
- sokszor az is szokott leni a gond, hogy az embernek vitaminhiánya van, ezért állandóan farkaséhes és fáradt, érdemes pár napig multivitamint szedni, hátha ez a gond.
Persze ott vannak a reklámozott csodabogyók, de igazából nem használnak semmit...
Remélem segítettem, mert én is utálok diétázni, és bizony vannak plussz kilók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!