Norbi Update megéri megvenni?

Én kérek elnézést az egész élelmiszer ipar nevében, hogy ilyen mocskokat forgalomba engednek.
Talán egyszer ezen tudunk majd változtatni.. Sajnos ez még nem idén lesz.. sőt.

Nekem azért van 40% körüli hasznos válasz mutatóm, mert le merek írni olyan dolgokat, amikre a többség még fújtat, fél tőle, hülyeségnek tartja.. a haladó gondolkodás mindig is nehezen fogadtatott.
De Te kedves utolsó válaszoló, ez a mentalitás, most szép vagy, 5-10 év múlva meg majd a fene tudja mi lesz? Most komoly? Tönkremegy a pajzsmirigyed, a hormonrendszered, és a közös pénzből lesz kifizetve az eü. költségeid egy része, pont úgy mint az elhízott embereké..
Mi a tökönszúrt mákosbuktáért nem lehet megenni a francos zöldséget és a húst, miért kell mindenféle MŰ szemetet enni, vagy éppen a másik oldal aki minden nap lisztes tejes sz.arokat eszik, minden nap amíg el nem hízza magát, kórházba nem kerül, fel nem írják nekik életük végéig a vérnyomáscsökkentőket, koleszterincsökkentőket..
Szójás gluténos updét szemetet venni, mert így valakinek jó alakja van.. a csirke és a zöldség megevése mellett is ugyan úgy jó alakod lenne.. Komolyan nem tudom már megérteni az embereket. Nem arról van szó, hogy egyszer ne egyen az ember péksütit, akkor már lisztes-cukros, vagy update terméket, de hogy rendszeresen fogyasztani ezeket.. mintha tényleg nem lenne holnapunk. Pedig ha nem is kecsegtet jókkal, holnapunk igenis van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!