Norbi Update megéri megvenni?
Ehetsz téglaport is egy kis ciánnal: nem hízol tőle, enyhén mérgező. Na utolsó, ennyit ér az update..
Ha húst, zsírt, zöldséget ennél ATTÓL SEM HÍZNÁL! Ez miért nem elég? Miért kell a vegyszerekkel, gluténnal, szójával telepumpált ocsmányságra elcsábulni? :(
Bár már többször megfogadtam magamban, hogy a Norbi Update1 módszert már csakazértis irigységből megköpködő, ostoba, korlátolt hozzászólásokra nem reagálok, mégsem tudom megállni.
Mert ezek a buta és Norbi sikerére rendkívül irigy emberek egyet felejtenek el: minden fikázás ellenére a módszer kifogástalanul működik, az emberek jókedvűen fogynak és átszoknak az egészséges életmódra.
Hogy egyszerű elveken alapul a rendszer?
Jah, lehet utána csinálni.
Én konkrétan csak azt vásárolom meg másutt, amit a Norbi boltban nem lehet kapni.
8 hét alatt 10 kg-ot fogytam, sajnos mozgás nélkül (akkor biztosan több is lett volna) - na ez konkrét, ezt egyetlen fikázó sem tudja elvenni tőlem, mondhat bármit.
BÁRMIT.
Megéri :)
Eddig minusz 30 kiló, és láss csodát nem haltam bele :) Sőt, nem is fogok.
Őszintén, adalékanyagok miben nincsenek???
Bátran válaszd ezt az életmódot, nem fogsz csalódni.
első lépés, a könyv elolvasása, akkor megérted a dolgokat, és kezdheted is :)
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy hogyan jött ki az a 0,7 kg...
Én félév alatt fogytam 30 kg-ot, több mint 2 éve tartom, nekem nem jön ki az a 0,7... (30/26=1,15)
Az a probléma, hogy a fogyásotok nagy örömén túl nem láttok semmit.
Fogytok, de milyen vegyszerekkel? Alacsony szénhidrát tartalmú étkezést folytattok, persze hogy fogytok (ez nem csoda módszer, így lehet fogyni).
Nem irigylek semmit, vagy fújolok. Annyit mondok, NÉZZÉTEK MEG MIT ESZTEK!
Gluténnal, szójával és adalékokkal, mesterséges édesítőkkel telepumplált élelmiszeripari HULLADÉKOKAT. És akkor megy a nagy mellrák szűrés. Na vajon miért van mellrák? Amikor a tejtermékek és gabonák fogyasztása egyértelműen emeli a kockázatot. Nem kéne gluténos, szójás szemetet enni? Nocsak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!