Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Norbi Update megéri megvenni?

Norbi Update megéri megvenni?

Figyelt kérdés
Véleményeket kérek tapasztalatokról, esetleg sikerült valakinek fogynia vele?
2012. szept. 22. 08:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
52%

Ehetsz téglaport is egy kis ciánnal: nem hízol tőle, enyhén mérgező. Na utolsó, ennyit ér az update..

Ha húst, zsírt, zöldséget ennél ATTÓL SEM HÍZNÁL! Ez miért nem elég? Miért kell a vegyszerekkel, gluténnal, szójával telepumpált ocsmányságra elcsábulni? :(

2012. szept. 27. 11:25
 12/27 anonim válasza:
Én tornázom és néhol Norbi Update diétának megfelelően eszem. Abban nem hiszek, hogy az Update sajt jobb mint bármely más ligh sajt. Viszont kerülöm a cukrot, a finomított szénhidrátokat. Norbi kenyeret, tésztát, lisztet és édesítőt szoktam venni. Ezek finomak, és tényleg nem hizlalnak. Persze nem mondom, hogy bármennyit lehet ebből is enni, mert az eleve nem jó, ha telezabálod magad.
2012. szept. 27. 14:17
 13/27 anonim ***** válasza:
34%
Gyümi, de ha az egészség Nálad sehol sem szempont, akkor miért érdekel, hogy mi segít hízni, minek alacsony a GI értéke..?
2012. szept. 27. 14:18
 14/27 anonim válasza:
45%

Bár már többször megfogadtam magamban, hogy a Norbi Update1 módszert már csakazértis irigységből megköpködő, ostoba, korlátolt hozzászólásokra nem reagálok, mégsem tudom megállni.

Mert ezek a buta és Norbi sikerére rendkívül irigy emberek egyet felejtenek el: minden fikázás ellenére a módszer kifogástalanul működik, az emberek jókedvűen fogynak és átszoknak az egészséges életmódra.

Hogy egyszerű elveken alapul a rendszer?

Jah, lehet utána csinálni.

Én konkrétan csak azt vásárolom meg másutt, amit a Norbi boltban nem lehet kapni.

8 hét alatt 10 kg-ot fogytam, sajnos mozgás nélkül (akkor biztosan több is lett volna) - na ez konkrét, ezt egyetlen fikázó sem tudja elvenni tőlem, mondhat bármit.

BÁRMIT.

2012. okt. 1. 13:55
 15/27 anonim ***** válasza:
59%

Megéri :)

Eddig minusz 30 kiló, és láss csodát nem haltam bele :) Sőt, nem is fogok.

Őszintén, adalékanyagok miben nincsenek???

Bátran válaszd ezt az életmódot, nem fogsz csalódni.

első lépés, a könyv elolvasása, akkor megérted a dolgokat, és kezdheted is :)

2012. okt. 1. 14:16
 16/27 anonim ***** válasza:
51%
Aki büszke rá hogy 1 hónap alatt 70kg-ot fogyott, annak üzenem, hogy nyugodtan húzzuk ki azt a részét a dolognak, hogy tele van szarral a Norbis cucc. Vegyük úgy hogy egészséges. Tök mindegy hogy mivel fogysz, heti 0,7kg az ideális, ha azon felül vagy, az alapból nem egészséges. Nem kell fáradni a számolással,8 hét alatt 5-6 kg lett volna az ideális, akármivel is csinálod. :)
2012. okt. 1. 18:49
 17/27 anonim ***** válasza:

Már csak arra lennék kíváncsi, hogy hogyan jött ki az a 0,7 kg...

Én félév alatt fogytam 30 kg-ot, több mint 2 éve tartom, nekem nem jön ki az a 0,7... (30/26=1,15)

2012. okt. 1. 22:39
 18/27 anonim ***** válasza:
69%
A 0,7-es szám az már nem az eredeti, de ennyi eltérés belefér, valakinél több is. De mivel az ezzel foglakozó szakemberek egyetértenek abban hogy az ideális fogyás az heti 0,5kg (a számolásokba nem megyek bele) valaki szerint viszont még jó az 1kg is, így jómagam is mint személyi edző és táplálkozási tanácsadó, és a hasonló emberek, ezek alapján szoktunk 0,7-el számolni. De mint említettem az ideális az 0,5kg lenne. A fogyásnál is igaz az a mondás hogy lassan járj tovább élsz. Ezért is mondtam hogy Norbi büszke lehet magára, ha az embereknél heti 2-3kg fogyást eredményes. Egyrészt az a súly gyorsan is jön utána vissza, másrészt meg az a heti 2-4kg-os súlycsökkenés nem csak zsír lesz, hanem izomrost,-szövetek, amit ugye nem kell leírnom hogy nem éppen az egészséges kategóriába tartozik. Lehet itt dobálózni azzal hogy már pedig én egészséges vagyok, azt sajnos te így nem fogod eldönteni, oda azért vizsgálat kell. Amúgy sem úgy működik ez a dolog, hogy ha a Norbis dolog egészségtelen akkor meg fogsz halni 1 hét múlva. Majd kialakul idővel, és akkor már lehet nem is emlékszel rá, hogy mitől lehet ez meg ez a bajod. Nem kötözködni járok ide, hanem segíteni próbálok. Sajnos ez a Norbis dolog is olyan mint a parlagfű, a teafű, tej...dolgok. Ezek vezetnek a lassú halálhoz, és pont az a célja hogy ne rögtön legyen bajod, és hogy utólag senki se tudja mitől lettél beteg. Jaaah és nem kell ám azt hinni hogy ennek csak mi isszuk meg a levét, majd rajtunk keresztül a gyerekeink. Norbi letud mindent azzal hogy alacsony a glikémiás indexe ennek mag annak. És az miért is jóó? Csak azért kérdezem mert rohadtul nem jó. A péksütiket mivel sütik? Nyugodtan kérdezzétek meg egy update boltban. Nem kellene ám azt hinni hogy aki Norbi ellen van az milyen gonosz ember, meg irigy. Mire legyek irigy? A testére legyek irigy testépítő létemre? Köszönöm nem. Arra hogy gazdag? Az lehet hogy gazdag, viszont embernek tartom magam, és bár fontos részemről a pénz, de nem mindegy hogy embereket ver át pénzért, "segít". Én pedig szintén segíteni akarok úgy hogy egy fillért nem kérek. Állandóan ez a "nekem bevált" szöveg. Azok az emberek meg akik hozzám járnak szintén ezt mondják, ez mellett a kérésemre minden hónap végén vizsgálatokra járnak, aminek az eredménye közel nem egyezik meg Norbiéval. Aki akarja, az ezt az kis irományt sértésnek veszi és hülyeségnek, aki meg akarja, az gondolkodjon el egy kicsit. :)
2012. okt. 2. 01:36
 19/27 anonim ***** válasza:
56%

Az a probléma, hogy a fogyásotok nagy örömén túl nem láttok semmit.

Fogytok, de milyen vegyszerekkel? Alacsony szénhidrát tartalmú étkezést folytattok, persze hogy fogytok (ez nem csoda módszer, így lehet fogyni).

Nem irigylek semmit, vagy fújolok. Annyit mondok, NÉZZÉTEK MEG MIT ESZTEK!

Gluténnal, szójával és adalékokkal, mesterséges édesítőkkel telepumplált élelmiszeripari HULLADÉKOKAT. És akkor megy a nagy mellrák szűrés. Na vajon miért van mellrák? Amikor a tejtermékek és gabonák fogyasztása egyértelműen emeli a kockázatot. Nem kéne gluténos, szójás szemetet enni? Nocsak?

2012. okt. 2. 09:46
 20/27 anonim ***** válasza:
66%
Pontosan! Én is ezt mondom. Csak azt veszik figyelembe mennyit fogynak, de hogy milyen áron azt nem tudják. Azt hiszik hogy ha 1 hét után nincs bajuk akkor az milyen egészséges. A szója alapból egy toxin. A tejről nem is beszélve. Nem nehéz utána járni, csak meg kell nézni mely országokban legnagyobb a tejfogyasztás, utána meg kell nézni mely országokban a legtöbb a rákos beteg.
2012. okt. 2. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!