Olyan emberektől szeretnék tanácsokat kérni, akik fogytak már az update módszertől, akinek megváltoztatta az életét! (? )
Figyelt kérdés
Szeretném megtudni ki mennyit tornázott naponta-hetente, ki hogyan tartotta be az étkezést, mennyit evett és, hogy mennyi idő alatt, mennyit sikerült leadnia!Esetleg szívesen beszélgetek jelenleg update-ezővel privátba?!2012. aug. 8. 10:20
11/12 anonim válasza:
első válaszolónak:
Ha olvastál volna update könyvet az elmúlt 3 évben, akkor tudnád, hogy Norbi nem számol kalóriát...
Én November vége óta updateozok, és igen gyakran megfordul az étrendemben az update édesség. És lám, 30 kilót fogytam. Szóval csak igaza lehet Norbinak.
Szóval az első válaszoló válasza, nem hogy nem hasznos, de félre is vezet.
Olvasd el a norbi titok újratöltve könyvet. Sok mindent megértesz! de szívesen válaszolok neked, amire tudok.
Torna: csak séta a picivel, de az napi 2-3 óra.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és tanácsokat!! Mindenkinek szívből gratulálok a fogyásához!!! És további sok sikert kívánok!!
Utolsó: Írtam privát üzenetet!
2012. aug. 30. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!