Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Másnak is ment a hasa Norbi...

Másnak is ment a hasa Norbi Schwartz kenyerétől?

Figyelt kérdés
3.napja eszem - csak reggelire és görcsöl - vagy megy a hasam... Nem vagyok Norbi-fan, tényleg csak a terméket szerettem volna kipróbálni, de hát így kuka...
2022. aug. 12. 18:32
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
9%

Te ezt a cikket elolvastad egyáltalán, vagy csak idebüffentetted? :D mert akkor feltűnt volna, hogy teljesen más témáról van szó benne, mint a szójalecitin és társai. De gondolom foglamad sincs ezekről se, hogy mik :)

A fogalmakat is direkt félremagyarázod, mert azt hiszed, ettől igazad lesz :D a minimális alatt értsd úgy, hogy minden termékben megvan, hogy mennyi lehet a minimális szint, amitől ér is valamit, de nem mindegy, hogy te olyan ketchupot eszel, akibe van, vagy forrón töltöttet, amibe semennyi sincs, gyakorlatilag elhanyagolható mennyiségben fogyasztod el az elsővel is a tartszert és a büdös életbe nem lesz tőle bajod, viszont az ilyen fokú tudatlanságtól, amit képviselsz, attól lesz

2022. aug. 13. 13:25
 32/34 anonim ***** válasza:
96%

A Norbi termékek szrok. Pont, csak aranyáron adják a marketing miatt :D

És nem, normális kenyérben van liszt, víz, élesztő, esetleg 2-3 E, és ennyi.

2022. aug. 17. 15:20
 33/34 anonim válasza:
Igen
2023. febr. 28. 15:11
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem minden Norbis kajától megy. És még az íze is szar.
2023. ápr. 24. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!