Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Másnak is ment a hasa Norbi...

Másnak is ment a hasa Norbi Schwartz kenyerétől?

Figyelt kérdés
3.napja eszem - csak reggelire és görcsöl - vagy megy a hasam... Nem vagyok Norbi-fan, tényleg csak a terméket szerettem volna kipróbálni, de hát így kuka...
2022. aug. 12. 18:32
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
77%

"Úgy hogy sok ember van aki nem akar lemondani olyan dolgokról amiket szeret. Alternatívakènt pedig vannak ch csökkentett termékek, amiket meg lehet venni. NEM KELL, hanem LEHET. Tehát nem kötelező."

Ok! 🤣

"A dia wellnesst, szaffit, vagy egyéb ch csökkentett termékek gyártóit miért nem ekkora divat szidni, ha annyira szarok? Sok ilyen termék van a piacon, és mindnek vannak reklámjai, mégis mindig csak Norbi van elővéve."

Azok is szarok.

2022. aug. 13. 00:00
 22/34 anonim ***** válasza:
0%

21.

Ha azok is szarok miért is csak Norbi cuccai vannak leszólva?

2022. aug. 13. 00:10
 23/34 anonim ***** válasza:
7%

20.

A cukor is képes olyan függőséget okozni mint ahogyan a drogok is, így ez teljesen jogos hasonlat.

Ismerem a szöveget. Az illető aki parodizálta Norbit, Bagi Iván, szintén lowcarbozik és az ő tanácsaival fogy. Hol élsz te, hogy erről nem hallottál? Barlangban?

2022. aug. 13. 00:15
 24/34 anonim ***** válasza:
90%
23, olvasd el miket mondott pontosan, csúnyán beégett, mondott hatalmas f.szságot. Lehet okoz némi függőséget a cukor, de hol okozna már olyan szinten mint a kokain? 🤣 többi részéről nem is beszélve...
2022. aug. 13. 00:22
 25/34 anonim ***** válasza:
92%

Hát én a kenyerét nem kóstoltam, de amikor anno felbontottam az update pudingját, annak vastagon penészes volt a teteje, pedig szavatossági időn belül volt jócskán. Na, akkor elment a kedvem....

Nem hiszem, hogy ezek a mű dolgok egészségesek lennének, mert hát valamivel helyettesíteni kell a természetes összetevőket.

Én azt gondolom, hogy az ember akkor inkább egyen csak egy fél szelet normális kenyeret, semmint nyakra-főre a műkaját.

Az egészség szerintem közelebb áll a természeteshez, mint a mesterségeshez.

2022. aug. 13. 00:43
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

25.

" Vastagon penészes volt a teteje"

Kamu.

Érdekes, én ilyet sosem tapasztaltam semmilyen termékénél, pedig többféle dolgot vàsárolok nàluk évek óta.

2022. aug. 13. 00:50
 27/34 anonim ***** válasza:
91%

26: nem kamu! Tanúm is van rá.

Mondjuk azt nem tudtam megállapítani, hogy valóban penész volt-e az a szürke, koszos réteg vagy valami más, de gusztusom nem volt megkóstolni, bocsi!

2022. aug. 13. 00:53
 28/34 anonim ***** válasza:
91%

26, te vagy az, Norbi? :D

Véded a rendkívül sötét fitnesz gurut, aki olyan ordas baromságokat mond, hogy épp a kapa esik ki a szájából :D

Szidjuk a többi feldolgozott élelmiszeres gurut is, de ott legalább a felfuvalkodott hólyag tulajdonost nem kell elviselni. Szarok azok is, szóval chill.

2022. aug. 13. 08:22
 29/34 anonim ***** válasza:
12%
Sosem ettem norbi terméket, de mint szakmabeli, mióta is káros a az emulgeálószer, lecitin, stb. :D attól hogy számotokra ismeretlen szavak ezek és egzotikusnak hangzik, mint pl. a tök természetes xantán, attól még nem lesz káros. Mint ahogy a minimális tartósítószer sem károsabb, mint bármi más
2022. aug. 13. 12:29
 30/34 anonim ***** válasza:
96%

Szakmabeli! 😂

Az egyetemen nem tanították, hogy az emulgeálószerek hozzájárulnak a gasztroenterológiai és anyagcsere betegségek kialakulásához a bél mikrobiomának és nyálkahártyájának károsításával, továbbá a bakteriális transzlokáció és az ezáltal kialakuló gyulladásos folyamat által?

[link]

Azt viszont biztos tanultad, hogy a "minimális tartósítószer" fogalma nem létezik, ugyanis a mesterséges tartósítószereknek nincsen ajánlott beviteli értéke, vagyis van: 0 gramm. Ezáltal nincs olyan, hogy minimális tartósítószer, hiszen minden mennyiségű tartósítószerbevitel több a nullánál. Ráadásul Norbi termékeire amúgy sem mondanám, hogy minimális tartósítószert tartalmaznak. De tessék, egy kimutatás a minimális tartósítószer fiziológiai károkozásáról:

[link]

2022. aug. 13. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!