Mi a véleményetek Schobert Norbi edzésprogramjairól?
Nem mint magánember, mert mind tudjuk, milyen, szóval erről köszi, de nem szeretnék több véleményt, botrányt olvasni, belecsömörlöttem a hülyeségeibe...
Csupán kizárólag a sport része érdekel, amit csinál/csinált. Szerintetek hatásos? Megfelelő étrend, kalóriadeficit mellett tényleg jó mozgásforma, amit mutat?
Én nagyobb súlyról fogytam le, sokat csináltam a duci tréningjét, tényleg jó és nekem való volt, pont azért mert mást nehézkesen tudtam mozogni. Ez nem járt extra sok fájdalommal. Később kombináltam szobabiciklivel, majd gyorsgyaloglással, le is fogytam, ma màr rendesen sportolok.
Nekem sokat segített mikor nagy volt a súlyom.
A régebbiek között talán még találni értelmesebb mozgássort, de igazán az sem szakmai viszont mivel nem ülsz a széken hanem mellette topogsz, segít a fogyásban. De ahogy Réka, egyes mozdulatsorokat ő is helytelenül mutat be.
A medvecsárdás kickbox marhaságok ugrálni jók, illetve nevetni. :D
Nem vagyok edző de terembe járok így ragadt rám némi tudás, illetve aki ott dolgozik, kb. sírva beszél le róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!