Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » 175 enti vagyok 78 kiló kb,...

175 enti vagyok 78 kiló kb, viszonylag vastag csontozatu. Mostanában lerakódott egy kis, aztán nagy pocak. Kb mennyi ido kene ahhoz, hogy le jojjon rolam, esetleg kocka?

Figyelt kérdés
Kardio és diéta mellett...meg persze az izmok formalasa...ha fogynek egy 7-8 kilot akkor kijönne már nem? Hany kilónál jönne ki a kocka? Van rajtam azért izom is nem csak hajas kocka srac vagyok (vagymi)
2019. márc. 20. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:
32%

Csont, csontrendszer, gerinc

A felnőtt ember csontváza 206 csontból áll (előfordul, hogy valaki egy pár bordával többel rendelkezik).

Születéskor még kb. 300 csontunk van, közülük néhány a gyermekkorban összenő.

Egy 80 kilós ember csontváza mintegy 14 kilogrammot nyom.

A csontrendszer ásványianyag-tartalmát 80%-ban örökletes, 20%-ban környezeti tényezők határozzák meg.

Egy adott időszakban csontvázunk 10%-a van átépülőben.

A csontokban 10% körüli vízmennyiség található.

Minden lépésnél testsúlyunk másfél-kétszerese rázza meg a csontozatot, és nehezedik a talpra, a sarokra

Gerincoszlopunk 7 nyaki, 12 háti, 5 ágyéki, 5 keresztcsonti és 4 farkcsigolyából áll.

A lábfej váza 26 csontból áll (7 lábtőcsont, 5 lábközépcsont, 14 lábujjcsont), a nagyujjat 2, az összes többi ujjat 3 lábujjcsont alkotja.

Lábunkat 26 csont, 33 ízület és 112 ínszalag alkotja (ezeket véredények, inak, idegek bonyolult hálója szövi be).

A koponya 22 különálló csontból áll.

A vöröscsontvelő mennyisége kb. 1.000 gr.

A térdízület 150 fokos behajlást enged meg, s kisfokú forgatást is.

Szóval ha te vastag csontozatú vagy, az mit jelent? Nem 14 kilót nyom a csontod tömege, hanem 14,3-at? A vastag csontozatot a kövérekre mondják a család tagok és a barátok. Hogy mennyit kell fogynod, azt nehéz megmondani, mert nem ismerjük a tested arányait. Ha 175 centi mellé 78 kilósan kövér vagy, akkor ja, kb 70 kilóra lődd be magad, aztán meglátod.

2019. márc. 20. 20:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy nem mindenkinek ugyanolyan széles a csipője, vastag a combcsontja.
2019. márc. 21. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!