Szerintetek ez mennyire lehet hatásos? Többi lent.
szeretnék legalább 10 kilotol megszabadulni.
szerintetek ez hatasásos lehet úgy,hogy elhagytam a kenyeret,tesztafeleket ,edesseget, uditoket ..DE mindent eszek ugyan ugy pl fozok a csaladnak egy spagettit csirkemellbol es teszta helyett parolt zoldseggel eszem . es ugyan ugy mindent zoldseg korettel.Emellett persze tornázom és sokat biciklizem,setalok. Bevallhat vajon ?
21/ L
Simán van értelme számolás nélkül is... Sokan számolás nélkül fogyunk, egyszerűen lecsökkentve a szénhidrátot.
A kalóriadeficit fogyaszt, nem a számolás. Márpedig a köret zöldségre cserélése jó eséllyel okoz deficitet. Nem tuti, én is írtam (én is vígan meg tudnék enni napi többszáz gramm zsírt valamirevaló szénhidrát nélkül is), de a legtöbbeket túl jól laktatja a szénhidrátszegényebb étrend vagy nem szokták meg, nem szeretik a sok zsírt, így automatikusan leesik a kalóriabevitelük.
A kérdező nem írta, hogy a csirkemell+zöldség mellé még dedob egy pofa zsírt vagy egy zacskó sósmogyorót... Úgyhogy szerintem kis eséllyel cselekszi ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!