Miért híztam, ha életmódot váltottam?
2 hete elkezdtem szénhidrát csökkentett életmódot folytatni.
Nem eszek fehér kenyeret, fehér lisztből készült ételeket, fehér cukor helyett is stivia-t használok. Sok fehérjét és rostban gazdag ételeket eszek. A szénhidrát mennyisége, amit egy nap beviszek, az nem több, mint 100 g, számolom a kalóriát is, ami egy nap kb 1300-1400 között szokott lenni. Minden nap mozgok minimum 30, és maximum 60 percet, attól függ mennyire vagyok fáradt munka után. Ma megmértem magam centiben, és a combomból ment le, viszont a derekam és a csípőm nagyobb lett. Mit ronthattam el? Miért híztam? Valaki, aki ért hozzá, el tudná mondani, hogyan lehetne hatékonyabb a "diétám"? Mert igazából ha ez beválik, akkor ezt az életmódot tudom tartani. Csak nagyon el vagyok keseredve emiatt. 38/L, 70 kg
2 hét nem sok, ennyi idő alatt még nem látszik biztosan az eredmény.
Ha viszont mégis hízol ettől az étrendtől, akkor egy tippem van: a ch csökkentett kenyér, bár nem ismerem az összetevőit. Ha szója, kukorica, meg egy rakás adalékanyag van benne, akkor inkább ne edd.
Mennyivel is lett nagyobb a derekad és a csípőd? Ugyanott mérted őket, ugyanakkor?
Simán vizesedhettél is.
38éves inkább nő vagy már, nem lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!