Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mit egyek reggelire, ha...

Mit egyek reggelire, ha suliba jarok és viszem a kaját?

Figyelt kérdés
Sokszor viszek tojást, de nem akarom megunni. És tanácsot szeretnék kérni mit vihetnék, amiben persze nincs fehérliszt és cukor?

2017. szept. 25. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Virsli, Előző napról megmaradt kaja, szendvics
2017. szept. 25. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem tuti, hogy valaha megunod, nekem több év tojásevéssel sem sikerül, minden étkezésre az van, általában többszörösen.

De persze sok más opciód van. Hús, sajt, olajos magvak, gabonák, zöldségek, gyümölcsök... Nem tudom, milyen az ízlésed és az étrended.

A családomban a vivős reggelik a tojáson túl: zabkása, süti, szezámsüti (gluténmentes liszttel), mondjuk ez utóbbi kettő tojást is tartalmaz. Néha harcsapástétom rizzsel. Mi nem könnyen lakunk jól, tartalmas cucc kell.

2017. szept. 25. 19:55
 3/5 anonim válasza:
Parolt zoldsegek, gyumi sali, mindenfele salata en mindennap salatat viszek egeszseges finom valtozatos
2017. szept. 25. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:
En sosperecet szoktam,almat,gyumolcsjoghurtot,diot mogyorot
2017. szept. 25. 21:14
 5/5 anonim ***** válasza:
alma, narancs, puffasztott rizs szelet , teljes kiörlésű v magvas zsömle, sajt. müzli, zabkeksz házilag készítve
2017. szept. 26. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!