Milyen dietetikushoz/ életmódtanácsadóhoz tudnék fordulni?
Figyelt kérdés
Az interneten konkrétan csak egy személyt követek aki hitelesnek és megbízhatónak tűnik, de hozzá szinte lehetetlen a bekerülés. (a nevet nem írom ki, mert már egyszer törölték a kérdésem emiatt)
Szeretnék szakértő segítségével belevágni a fogyókúrába, életmódváltásba de nem terem minden fán jó szakember. És hónapokat se szeretnék várni.. Segítség! Ajánlások?
2017. szept. 22. 16:15
1/5 anonim válasza:
Ha nem vagy beteg, akkor nem kell dietetikusra költened. Nem olyan bonyolult a fogyókúra.
2/5 A kérdező kommentje:
Gluténérzékeny vagyok, illetve a pajzsmirigyemmel is gond van. Egyébként szerintem nem muszáj az életmódváltást betegséghez kötni. Ha valaki egészségesen szeretne lefogyni igenis szükség van szakember véleményére, nem szeretnék az interneten összeszedett fogyókúráknak nekiállni. Ahány ember annyi típus, ők pont azért vannak, hogy megmondják nekem mi jó és mi nem! Ehhez keresek szakembert aki segít!:)
2017. szept. 22. 16:21
4/5 A kérdező kommentje:
Nem zabálok, te agyoniskolázott bunkó paraszt. Fogalmad sincs a jelenlegi étrendemről, illetve hogy hogy nézek ki. De igen, valószínű aki segítséget szeretne kérni az már rögtön egy dagadt disznó és biztos össze vissza zabál. Könyörgöm, a világnak nincs szüksége ilyen barmokra mint te, aki abban leli örömét, hogy másokat lehúz. Úgyhogy tegyél szívességet az emberiségnek és tartsd magadban a baromságaidat. Ha nem tudsz segíteni inkább meg se szólalj! Egyébként nem is értem, én nem fogyókúra tippeket várok hanem neveket elérhetőséggel, véleménnyel, bármilyen referenciával! Szeretnék hiteles és megbízható emberhez fordulni!
2017. szept. 22. 17:10
5/5 anonim válasza:
Bognar Reka, a lifetilt sporttaplalkozasi tanacsadoja. Nekem laktoz és glutenmentes etrendem van tole, vegre vmi ami mukodik es betarthato. Nagyon ajanlom, remek szakember, ha fogyni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!