Nem értem. Miért nem megy le?
Mert két hét még nagyon-nagyon kevés idő a változáshoz.
Vagy már nincs miből fogyni.
akkor várok még egy- másfél hetet:)
vérszegénység befolyásolhat?
A testtömeged ideális, sokat mozogsz és ahhoz képest nagyon kevés az 1200 kalória, ha pedig 5 után nem eszel, akkor gyakorlatilag éhezteted a szervezeted. Ennek a következménye szokott lenni a raktározás, aminek eredményeképp természetesen nem fogsz fogyni, viszont hízni előbb vagy utóbb igen.
2 hét egyébként nagyon kevés, ilyen rövid idő alatt nem szokott beindulni a fogyás, de szerintem amúgy sem lesz ez így jó. De te tudod, mit csinálsz.
Noigen, a kalória kicsit kevés, de ha jól bírja... A súlya alapján hihetőnek tartom, hogy fogynia "kell", van, aki jó ilyen számokkal, de ahhoz izom sem alapszinten kell.
Az 5 után nem evéstől nem indul be semmiféle raktározás, ahhoz több nap koplalás kell. Akik napi egyszer esznek, azoknak sem szokott problémájuk lenni a fogyással vagy az anyagcseréjükkel, az én jópár éve napi 18-23 órás böjtömmel sem volt semmi, az anyagcserém magadt átlag fölötti s az olvasmányaim alapján is ez a normális.
A kérdező nem eszik mondjuk 13 órán át (nem tudjuk, mikor reggelizik, nekem évtizedek óta van ekkora napi böjtöcském) s már raktározást emlegetünk? Ugyan már.
Az anyagcserelassulás egyébként tipikusan csak egypár százalék, bár vannak szerencsétlenebb emberek, akiknek mondjuk előnyük van éhínségben... NEM tud ellensúlyozni egy brutális deficitet.
mivel suli van már reggel hétkor eszem
összeségében a hasamon nincs felesleg, lapos, viszont a combomat és a fenekemet nem szeretem, szerintem nagyok, onnan szeretnék alapjáraton fogyni, de tudom hogy helyi fogyás nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!