Ha fogyózok miért mindig a mellem megy le?
Múlt héten kezdtem a diétát, sok fehérje, kevés szénhidrát, normális zsírbevitel, sportolok, de felháborító hogy a mellem megy le és így a hasam még nagyobbnak tűnik, holott onnan kéne fogynom. Sehonnan sem fogytam csak mellből. Mit tegyek???
165/64
18l
Részvétem, sajna ez genetika :( Ha többet fogysz, akkor legalább a hasad is lemegy. Nekem is a hasam makacskodik, már szinte mindenhonnan teljesen lefogytam, de ott alig történt valami, csak nekem a mellem semmit nem változott. A fejem viszont már régesrég lefogyott. Kicsit sem arányosan fogyok s hízok, de hát ezt dobta a gép.
Tarts ki s akkor lefogysz rendesen, bár a melleden ez sajna nem fog segíteni :( Én edzenék és legalább csinos, izmos testet hoznék össze, ha kis mellel is. Szép az is s főleg egészséges tud lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!