Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ha fogyózok miért mindig a...

Ha fogyózok miért mindig a mellem megy le?

Figyelt kérdés

Múlt héten kezdtem a diétát, sok fehérje, kevés szénhidrát, normális zsírbevitel, sportolok, de felháborító hogy a mellem megy le és így a hasam még nagyobbnak tűnik, holott onnan kéne fogynom. Sehonnan sem fogytam csak mellből. Mit tegyek???

165/64

18l

2016. febr. 24. 20:53
 1/2 Szabi.L ***** válasza:
Sajnos nőknél diéta során a mell is veszít a méretéből, mivel zsír szövetek alkotják. Ha nincs extrém túlsúly, akkor én inkább egy testkompozíció változtatást javasolnék, szálkásítás helyett. Az, hogy honnan fogysz leginkább genetikán múlik.
2016. febr. 24. 21:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Részvétem, sajna ez genetika :( Ha többet fogysz, akkor legalább a hasad is lemegy. Nekem is a hasam makacskodik, már szinte mindenhonnan teljesen lefogytam, de ott alig történt valami, csak nekem a mellem semmit nem változott. A fejem viszont már régesrég lefogyott. Kicsit sem arányosan fogyok s hízok, de hát ezt dobta a gép.

Tarts ki s akkor lefogysz rendesen, bár a melleden ez sajna nem fog segíteni :( Én edzenék és legalább csinos, izmos testet hoznék össze, ha kis mellel is. Szép az is s főleg egészséges tud lenni :)

2016. febr. 24. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!