Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » 86,5 kg-ról 81 kg-ra fogytam...

86,5 kg-ról 81 kg-ra fogytam 2 hónap alatt. Nagyon keservesen megy. Hogy lehetne gyorsítani?

Figyelt kérdés
Nem eszem cukros ételeket, a főzeléket saját magával sűrítem, Chitosant eszem kb 3 szemet naponta, futópadozok (inkább csak gyaloglok), tornázok, súlyzózok. Kerülöm a zsíros ételeket, próbálok lassú evéssel enni, de valahogy megakadt a folyamat.
2017. aug. 29. 11:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Havonta 2-3 kiló fogyás a jó ütem. Ne gyorsítsd!
2017. aug. 29. 12:24
 2/9 anonim válasza:
Ha kicsit meg is akadtál, légy türelemmel, szokott stagnálni. Majd újra beindul. Igyál sok folyadékot, elsősorban vizet, és tarts ki a cukormentes étrend mellett. Nagyon jó ütemben haladsz. És figyelj a zsírfogyasztásodra is, ott még el szokott csúszni a dolog.
2017. aug. 29. 12:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem kell gyorsítani. 5 kg két hónap alatt nagyon is jó eredmény. Csak kitartás, folytasd és alakul majd.
2017. aug. 29. 12:47
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
csak gondolj bele mennyi idő alatt híztál fel...
2017. aug. 29. 13:09
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Ne add fel! Én 3 hónap alatt csak 5 kilót fogytam, aztán beindult a fogyás, szinte leolvadt rólam a többi!
2017. aug. 30. 06:32
 6/9 anonim válasza:
Én május végén 90kg voltam és ma mértem az edzőterembe magam volt rajztam cipő meg könnyű ruha és 83,7 volt. De én össze vissza ugráltam. De én mégcsak most leszek 15 éves.
2017. aug. 30. 22:01
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztatást!

Igen, fiatalabb koromban még én is sokkal gyorsabban tudtam fogyni. Gondolom a hormonok erősebben működnek, nagyobb az izomtömeg.

De nagy örömömre, ma reggel már 79,9 kg-ot mutatott a mérleg.

Akkor bizonytalanodik el az ember, ha tartja a diétát, mozog is, ugyanúgy, mint előtte és mégis áll a súlya, esetleg még felfelé is mozdul. Ilyenkor azt hiszem, valamit nem jól csinálok, valami változás kellene, pedig csak türelem, és idő kell az eredményhez.

2017. aug. 31. 10:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Sose a súlyt nézd. Inkább vedd elő a centit. Vagy csinálj madaról fényképet (a tükör hazudik, na jó valójában az agyad ver át).

Egy kg zsír 4x akkora térfogat, mint 1 kg izom.

2017. aug. 31. 10:47
 9/9 anonim válasza:

Próbálj többet futni és ne gyalogolni, hetente legalább háromszor, edzeni szintúgy hetente legalább 3 szor, egyél kevesebb szénhidrát tartalmú ételeket, több fehérjét, és ne a zsírt kerüld minden áron hanem a szénhidrátot...

Félreértés ne essék, kell a szervezetnek a fehérje, a szénhidrát, és a zsír is, ha túlságosan keveset eszel, akkor kifekszel. Sok sikert :)

2017. aug. 31. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!