86,5 kg-ról 81 kg-ra fogytam 2 hónap alatt. Nagyon keservesen megy. Hogy lehetne gyorsítani?
Köszönöm a bíztatást!
Igen, fiatalabb koromban még én is sokkal gyorsabban tudtam fogyni. Gondolom a hormonok erősebben működnek, nagyobb az izomtömeg.
De nagy örömömre, ma reggel már 79,9 kg-ot mutatott a mérleg.
Akkor bizonytalanodik el az ember, ha tartja a diétát, mozog is, ugyanúgy, mint előtte és mégis áll a súlya, esetleg még felfelé is mozdul. Ilyenkor azt hiszem, valamit nem jól csinálok, valami változás kellene, pedig csak türelem, és idő kell az eredményhez.
Sose a súlyt nézd. Inkább vedd elő a centit. Vagy csinálj madaról fényképet (a tükör hazudik, na jó valójában az agyad ver át).
Egy kg zsír 4x akkora térfogat, mint 1 kg izom.
Próbálj többet futni és ne gyalogolni, hetente legalább háromszor, edzeni szintúgy hetente legalább 3 szor, egyél kevesebb szénhidrát tartalmú ételeket, több fehérjét, és ne a zsírt kerüld minden áron hanem a szénhidrátot...
Félreértés ne essék, kell a szervezetnek a fehérje, a szénhidrát, és a zsír is, ha túlságosan keveset eszel, akkor kifekszel. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!