2 hónap alatt 14 kilót fogytam?
Hát 107 kilóból volt mit leadnod, ja. Ennek jelentős része víz és salakanyag volt, zsír minimális lehetett. Én hasonlóképpen jártam, amikor egészségügyi okokból diétáznom kellett. 3 hét alatt 6 kiló csúszott le úgy, hogy még mozogni se volt időm.
Ez alapvetően nem teljesítmény, mert jószerivel semmit nem csináltál, csak nem zabálsz.
Köszönöm:D igazság szerint egy barátnőm is elkezdett fogyózni, anyum is, anyu kollegája is ( 5 nő) egy barátnőm meg hízókúrázni :D
De amúgy ha elérem a célom így jó lenne meg hasznos a duci emberkéknek példát mutatni. :)
Pl.: csinálok blogot.. meg majd előtte utána fotó... amit most be is mutathatok akár.
[link] augusztusi kép akkor kb ilyen volt az alkatom és amikor kikerült facere akkor kb elszégyeltem magam hogy te jézus isten. hogy nézzek ki.
[link] és dobpergés... múltheti képem... kiváncsi voltam így feélprobáltam azt ami nem jött rám már vagy 7 éve... és csoda még bő is volt kicsit.. :D 14 kilóval könnyebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!