Zabliszt és a zabpehelyliszt ugyanaz?
Figyelt kérdés
Diètàhoz zablisztet szeretnèk venni. Tescoban zabpehely lisztet találtam. Pennyben nem talàltam egyàtalàn. Tudom hogy drágább mint a sima liszt de a hipermarketek kozul hol a legolcsòbb?2017. júl. 24. 19:44
1/2 anonim válasza:
Rákerestem, ugyanaz, a legolcsóbb, ha zabpelyhet veszel és ledarálod, amennyiben van egy darálód (ami nélkül én egy napot is nehezen bírnék, hasznos bizonyos étrendeken)...
2/2 anonim válasza:
Igen. De ha van jó darálód akkor inkább azt ajánlanám. Én is így szoktam.
A zab lisztel az a baj, hogy a szemetet port is beleteszik. Ha zabpelyhet darálsz le az tényleg jó minőségű liszt lesz. +: kevesebb lesz a valószínűsége annak, hogy megzsizsikesedik, ha jól tárolod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!