Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » 160 g ch diétával fogyhatok...

160 g ch diétával fogyhatok heti fél kilót? Többi lent.

Figyelt kérdés

Régóta étkezek 2000 kalóriásan és 215 g szénhidrátosan, emellett napi 2-2.5 óra sport, és ugyan laposodott a hasam, de még mindig narancsbőrös, és nem fogytam 1 dekát se. Arra gondoltam, egy kicsit kéne csökkenteni,mert mindenki szerint rengeteget eszem, pedig kizárólag egészségeseket. (Ha segít,leírhatom a napirendem) egyébként eddig minden héten tartottam 2800 kalóriás csalónapot,amikor palacsintát,gofrit,vagy pizzát ettem,de magam készítve,csak egészséges hozzávalókból.

Nos,akkor a kérdés bővebben:

160 g szénhidráttal és 1800 kalóriával mennyit tudok fogyni 1 héten? Minden nap 20 percet jógázok,aztán reggeli, uzsonna előtt 10-30 perc hullahopp, uzsonna előtt kényelmes,1 óra biciklizés,vacsora előtt pedig 35-45 perc fitt labdázás.

2017. júl. 13. 08:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Á,súlyzós edzések...soha:D

Olyan kis vékonyka a karom,1 liter ásványvizet alig bírok el

Amúgy azért is vagyok ilyen hájas, mert nagyon kevés az izmom, és ez a súly is inkább háj.

Egyébként ki is találtam, mit fogok enni. Ugyanaz az alap koncepció,csak csökkentve.

Reggeli: 40 g ch helyett 30 g ch:zabkása gyümölccsel(és kipróbálom zöldséggel is) de ezúttal vízben megfőzve

Tízórai: maraf a 20 ch: saláták, vagy abonettek és társaik, vagy csak gyümölcs

Ebéd:80 g ch helyett

2017. júl. 14. 06:35
 12/20 A kérdező kommentje:

Na, véletlen elküldtem hamarabb.

Ebéd :80 g ch helyett 60 g ch:kuszkusz és társai, de 100g helyett 50-75 g, több zöldséggel, és sok hússal

Uzsonna:marad a 20 g ch: ha alacsony kalóriájú volt a tízórai, akkor túrókrém gyümölccsel, ha közepes, akkor korpovit keksz sajttal v sonkaával vagy mindkettővel, ha magas, akkor gyümölcslé

Vacsora:60 g ch helyett 40: 3 db tojás helyett 2, és kevesebb teljex kiörlésű kenyérrel

Nem is olyan drasztikus szerintem, ez jó étrend?

2017. júl. 14. 07:13
 13/20 anonim ***** válasza:

"Olyan kis vékonyka a karom,1 liter ásványvizet alig bírok el "

Na itt a bizonyiték hogy nem kell fogynod , csak testképzavarod van...

2017. júl. 14. 09:52
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem szeretném felhúzni magam, mert nincs is értelme, és megértem a kommentedet is, de ha küldenék egy képet, akkor te is egyetértenél a fogyásommal. Nemhiába mondja a környezetem is, hogy kövér vagyok, fogynom kéne.
2017. júl. 14. 16:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Akk küldjél egy képet és arról meg lehet állapítani,h mi is a helyzet
2017. júl. 14. 17:18
 16/20 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék képet felrakni, és linkelni sem tudok ezen a telefonon.

Ha beíros,hogy Selena Gomez rózsaszín bikini, kiad sok képet. Na,kb olyan a testem, csak a hasam narancsbőrös, a hájak jobban kidudurodnak, szélesebb és alacsonyabb vagyok nála. De annyira torz a testem, hogy csak ezt az 1 képet találtam,amelyik egy kicsit is hasonlít rám.

2017. júl. 15. 07:40
 17/20 anonim ***** válasza:
buta tini
2017. júl. 15. 09:12
 18/20 A kérdező kommentje:

Hát igen, más reakcióra nem is számítottam...nem ismersz,de azért lebutázol...a te szegénységi bizonyítványod.

A vitát nem kívánom folytatni, ha jön további értelmes válasz, akkor majd írok.

2017. júl. 15. 10:17
 19/20 anonim ***** válasza:

Pedig van olyan, hogy az ember karja vékony, a hasa pedig kissé hájas, szerintem kevés szerencsés van, aki egyenletesen hízik.

Nos, ami étrendet írtál... A makrókkal többet tudnék kezdeni, de ha van elég zsír és fehérje, akkor OK lehet. Én ugyan reggelire is ennék valamirevaló fehérjét, de ha a napi összbevitel OK, akkor az már megteszi.

Ha alig bírsz felemelni valamit, ajánlatos lenne erősödnöd, lehet saját testsúllyal is. Én is baromi gyenge vagyok s ez a karomon is látszik, 8 kilóval bicepszezek bő 1 év után, de 2 kilós súlyzóm is van, ha az kell valamihez :D Gyártanak fél kilóst is, bár ott már flakonokat is lehet emelgetni ;) Hogy lehet úgy élni, hogy semmit nem bír el az ember? Néha azért meg kell emelni ezt-azt s a spagettikarok sem valami szépek... Persze ez a te döntésed.

2017. júl. 15. 23:50
 20/20 A kérdező kommentje:

Nem szeretem a zsíros dolgokat,mint pld a lángos, de sok tojàst és tejterméket eszek, na meg húst,és a napi zsír és fehérjebevitel megvan.

egyébként arra gondoltam, először lefogyok, (mert az elmúlt időkben sokat erősödtem ezzel a napi mozgással, nyaraláson túrázás közben látszott az eredménye)és vékonyabban már könnyebb erősödni. Nyílván nem fogpiszka szeretnék lenni,csak 2-3 kilóról lenne szó. 1-2 hónap alatt megvan.

2017. júl. 16. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!