Tanács kellene. Úgy érzem, rosszul fogytam, ki mit gondol erről?
A lényeg abban rejlik, hogy még év elején, erősebb elhatározással rászedtem magam fogyni. 191 centi magasságra voltam kicsivel több mint 100 kiló. Nekiálltam kardiózni napiszinten, étkezést visszafogva. Izzadtam a gépeken (lépcsőzések, futás, bicikli, taposót kombinálva), az étkezésbe belevittem a természetes ételeket, elkezdtem halat enni, némikor gyümölcs, puffasztott riccsel kis szendvicsek, néha egy kis csalásként bobi, vagy diétás kikiriki, sok folyadékkal,tea. És ez kb működött is, másfél hó alatt lement 9 kiló. Csak a furcsa, ami nem tetszett, hogy mi van ha rosszul csináltam? Mármint, a rossz hogy fenéktől felfele mindenhol meglátszott a ledobott tömegmennyiség, sofánynak, szinte "beesettnek" néztem ki, arcomról is bőven lement. A zaklató, hogy a fenekem, combom amit leginkább szeretnék hogy lemenjen, az nem ment le sokat.. És nem értem okát. Mi van ha fogyókura alatt izmot is vesztettem, és felül azért látszódtam hirtelen soványnak, fenekem meg szinte maradt.. Aránytalan voltam szerintem, és totál nem tudtam hogy kezeljem a helyzetet, igy butaságból, amit bánok, rá is hagytam az egészet.
Itt a nyár, sikerült sajnos megint összeszednem magam. De nem keserit el, viszont szeretnék ujra nekifutni, de lehetőleg rendesen, és kiváncsi vagyok mások véleményére, hogy a mostani nekifutásom sikeresebb legyen, és fenékrészt is menjen le zsír. Minden tanácsot elfogadok.
Röviden ennyit tudtam, Köszönöm!
21/F
Nos ha felülről le is fogytál de alul még van bőven felesleg az nem jelent mást,hogy még bizony fogynod kell.
És nagyon erőteljesen rámenni a felsőtest erősítésére,ne csak kardiózz.
Előbb utóbb az alsótestedről is le fog menni,olyan nincs,hogy nem.
A kajáidat én sem értem.
Az pedig, hogy honnan és milyen sorrendben, arányban fogysz, genetika kérdése, befolyásolni nem tudod. Izomépítéssel optikailag javítható a kinézet, jobbak lesznek az arányok.
Szerintem is ment le izom,ettúl lett keskenyebb az adott testrész, a zsírt pedig megtartotta a szervezeted tartaléknak, arra az esetre ha megint csak Bobi-t kapna és kellene energia.
Mi az a Bobi?
A kikiriki-ről nekem kockasajt jut eszembe.
Tényleg kezdj el kondizni aztán majd megjön a várt forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!