Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hús nélkül fogyni? Mit egyek?

Hús nélkül fogyni? Mit egyek?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a húst, pláne nem a csirkemellet. Próbálkoztam vele többször is, de nem megy. Nem szeretem a tojást sem. Tejtermékből is csak a sajt és a körözött megy le.

Ellenben nagyon szeretem a pékárúkat, de azt ugye nem lehet. Szertintetek milyen étrendet állítsak így össze magamnak?

Már ott tartok, hogy koplalok mert nem merek semmit enni.


2017. máj. 28. 08:12
 1/10 A kérdező kommentje:
Van miből fogynom, 80 kg vagyok és 160 cm.
2017. máj. 28. 08:13
 2/10 anonim válasza:
Teljes kiörlésű kenyér, sok zöldséges étel pl: rízs, pároltzöldségek egy kis hússal, kevés péksüti, zsíros étel, üdítő. És persze valamilyen sport, mert ez is segít a fogyásba. Sok sikert hozzá!
2017. máj. 28. 09:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:

Kenyeret nem eszem, se teljes kiőrlésűt se simát. Nem iszom üdítőt. Még is elhíztam.

A zöldség és a rizs segíteni fog fogyni?

2017. máj. 28. 09:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen,az a segítségedre lehet! ;)

Próbáld meg megszeretni a tejtermékeket. Pl. A tojásra tegyél különféle fűszereket. (Én így szoktam és isteni,magában nem a kedvencem)

Sokféle hús van,próbáld ki azokat amiket még nem ettél (mert drága,de még nem kóstoltad) ha megtudod tenni. Nem csak csirkemell,disznó meg marha létezik ;)

Sok gyümölcs,zöldség elég sok van belőle,csinálj belőle salátát és öntsd meg egy kis szósszal,nagyon finom! :D

Keress rá a neten,sok mindent leírnak.

2017. máj. 28. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:

Akkor egyél sajtot, körözöttet, rizst, kölest, zöldségeket... Mi itt a gond? A koplalás pont nem jó ötlet, nyilván egyél rendesen, normális deficittel.

Miért ne ehetnél pékárut? Sokunknak nem jó, főleg fogyáskor nem, de fogyni bármivel lehet, csak elég keveset kell enni (persze a túl kevés sem jó, hiába fogyaszt a koplalás is, természetesen, mint minden deficites táplálkozás).


Én nem eszem húst, laktózt, kenyeret, bár én szeretem a tojást (vannak olyan formái, ahol nem annyira ordító, hogy tojást eszel, bár letagadni sosem tudja. aki utálja magát a tojást, annak tuti sütiben is zavaró). De ha épp növényi időszakot tartok, akkor zöldség és olajos mag adja a fehérjét, nem gond.

2017. máj. 28. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
A nagy kérdés: akkor eddig mit ettél?
2017. máj. 28. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés, mert fehérjét be kell vinni függetlenül a diétától, hüvelyeseket egyél és rizst. Reggel zabpehely este pedig sovány túró. Pékárukat pedig ha fogyni akarsz felejtsd el. Esetleg fehérje turmixnak lenne még értelme, de függ attól mikor innád.
2017. máj. 28. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim válasza:
Lehet viccesen hangzik, de énis hasonló cipőben jártam. Egy hétig teletömtem magam pékáruval (de peksegem volt) , es utanna ra sem birtam nezni. Hust es zoldsegeket kivantam. 10 kgot fogytam, mert egyszeruen ugy ereztem hogy nem tudom mar magamba folytani a kajat. Sokkal kevesebbet ettem, es tobb zoldseget.
2017. máj. 30. 09:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyél csirke helyett tofut, szóját, szejtánt, gombát...

Salátához fetát, csicseriborsót, babot stb.

Én vegetáriánusként (igaz, tejterméket és tojást eszem) fogytam 17 kilót, a végeredmény karcsú és izmos meg feszes, szóval nincs itt semmi lehetetlen...

2017. máj. 30. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim válasza:

Merem ajánlani a hajdinát. Nagyon finom. Régebben csak rizst vagy krumplit ettem köretnek a húshoz. Ha kihűlnek a krumpli elveszti az ízét, a rizs meg összekeménykedik és szintén más az íze a visszamelegítés után. A hajdina végig puha marad, nem ragad össze, nem keményedik meg és az íze is hosszabb ideig megmarad.

Önmagában is nagyon jó enni. Úgy csináljuk, mint a rizst. Főzés után megpirítva hagymában. Kevesebb hússal is rengeteg hajdinát el tudtam fogyasztani, sőt hús nélkül is jó enni.

Csak ajánlani tudom. De hajdinából többféle ételt is lehet készíteni. Nem is beszélve a hajdinalisztről. Hajdinalisztből szoktam lepénykéket sütni. Lisztet összekeverek annyi tejjel, amíg egy híg, csomómentes pép nem lesz belőle és olajjal kisütöm serpenyőben, majd lekvárral megkenem. De az olajjal vigyázni kell, mert túl sok étolajjal nem jó. Kevés olajjal meg könnyen felég.

Ha a hajdina felég akkor nagyon-nagyon keserű.

2017. máj. 30. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!