Mozgás nélkül is lehet gyorsan fogyni?
Edzes nelkul is meglatszik majd. En 1 honapig nem ettem semmit csak teat ittam :D es hirtelen 60 kilobol lezuhantam 48ra, igaz hogy eltunt az osszes izmom,de az a lenyeg, hogy nem edzettem mellette csak doglottem. Szoval szerintem te is tudsz majd leadni 10 kilot. Ha mozogsz akk akar 15-20 is sikerulhet. Minel intenzivebben edzesz annal hatekonyabban sikerulhet gyorsabban lefogynod, de nem ajanlom, hogy gyorsan akarj, mert megerolteto ez mind most a testednek.
Igyal meregtelenito teakat is. A zold tea is fogyaszt.
De, éhezel, az nem azt jelenti, hogy mardos az éhség. A tested éhezik s izmot bont, főleg, ha cukrot eszel fontosabb dolgok helyett.
Ha nagy a kalóriadeficit, akkor lehet tempósan fogyni mozgás nélkül. De a koplalás, amit te csinálsz, kontraproduktív. Mivel a súlyod nagy, eleve nem apró a kalóriaigényed, neked elég könnyű lehet mondjuk 1500 kcal mellett fogyni. Persze koncentrálj a fehérjére, zöldségre, semmi baj a gyümölccsel (ha nem leszel tőle éhes, mint sokan), de ha cukorral veszed el a helyet az esszenciális tápanyagoktól, az baj.
ketteske jól mondja!
még nem éhezel, be kell látni hogy érdemben zsírt veszíteni és fogyni nem ugyanaz, a testúslycsökkenés csak egy dolog a lényeg hogy minél több leadott kiló testzsírból menjen és ne izomszövetből, még akkor is ha neked nem fontos az izomzatod egyelőre /ha ha lefogysz és lóg a bőröd hidd el érdekelni fog mennyi izom van rajtad/
a gond az, hogy mozgás nélkül pusztán a kajával játszva próálsz meg fogyni, simán lehet ettől fogyni és csökken is a súlyod, viszont kinézetre pont ugyanolyn leszel csak kisebb, ezt jobb ha bekalkulálod.
és mi a terved a 41. napra? :-) kóla csoki sültburgonya?
Kedves utolso, képzeld nem az a tervem csak lesz egy esemény és érdekelt körülbelül addig is mi lehetséges. K**va jó h ilyen előitéletes emberekkel van tele a világ.
A kérdést azért tettem fel mert nem voltam biztos benne de nem mondtam h elzárkózok a mozgástól.
ezt írtad Te gyökér
" Szerintetek mozgás nélkül kb 40 nap alatt mennyi kiló menne le?"
ebből biztos az jön le mindenkinek hogy szeretsz mozogni ugye?
igen, lehet fogyni, akár gyorsan is (bár kinek mi a gyors) :)
amikor még kis "fijatalka" voltam, egy szerelmi bánattal is leugrott 5 kiló - úgy, hogy nem is voltam túlsúlyos, pont a tökéletes testalkatra fogytam - 1 hét alatt (18 évesen)
aztán volt olyan, h 3 hónap alatt 10 kilót fogytam csak diétával, elég csinos alakot értem el - ekkor már 33 éves voltam, és napi 15,5 órát ültem, 8 órát aludtam - vagyishát feküdtem... fél óra mozgásra saccolnék egy napra (!) - itt azért ez is gyors
de most majd 40 évesen a csak diéta nem hoz eredményt, csak ha heti 3x mozgok legalább 1 órát...
szóval nehéz a kérdésre egyöntetű választ adni.
106 kiló mellett amúgy ha már az étkezésre is odafigyelsz, és alig edzel, akkor is látványosan tudsz fogyni.
a mozgás inkább katalizátor, és szerintem kell is, mert örömet okoz, és megerősít, segít a célt elérni.
de mozgás nélkül is tudsz fogyni.
ha tudsz időt, energiát szánni a mozgásra, akkor viszont mindenképpen tedd! :)
hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!