Hogy érhetném el a célom?
Tudom, hogy nem szabad másokhoz hasonlítgatni magam, de annyira szeretnék ilyen lábakat: [link]
Széles csípőjű vagyok, de már fogytam le egész vékonyra, most viszont nem megy. Eddig soha nem híztam hasra, de most valahogy oda is jött fel. Most skinny fat vagyok, 60 kiló, 165 cm, 20 éves. Heti háromszor erősítek, és minden nap plankolok párat a hasam miatt.
Ilyen az étrendem:
Reggeli: omlett, vagy valami tojásos dolog (esetleg, hogy édes legyen, túrós töltelék -de szigorúan édesítővel)
Ebéd: főtt étel, általában rizs vagy krumpli hússal
Uzsi: ma egy Norbis kakós csiga volt
Vacsora: zöldség hússal
Edzés után: fehérje shake
Ez nem minden nap így van, igyekszem változtatásokat is bevezetni, hogy ne legyen unalmas és eddig egész jól bírom.
Mennyinek kell lennie a napi kalória- ill. szénhidrátbevitelemnek? A fehérjét nehezen szoktam megoldani, alig érem el a 60-at.
Mi kellhet a zsírégetéshez?
Az étrended viszonylag jó, persze kinek mi fér bele. Mennyi húst eszel, hogy kétszerre és tojással se jön össze elég? Na, annál egyébb többet vagy használj más fehérjeforrást. Bár a nagyon kötelező minimumot megütöd, azért a legtöbbünknek hasznos tud lenni a valamivel több.
A kalóriaigény változó, anyagcserétől, aktivitástól, izommennyiségtől függ, jó, az utóbbi 2-ről írtál, de az első miatt így sem lehet tudni. Én megcéloznék mondjuk egy 1500-as értéket, de ha az anyagcserém nem gyots, bírom s nem vagyok éhes, 1300 is teljesen OK.
Hogy ezen belül mennyi a szénhidrát, az kb. teljesen mindegy, amíg beviszed, amit kell s nem éhezel (a szénhidrát tipikusan rosszabbul laktat).
A zsírégetéshez kalóriadeficit kell, az izomvesztés minimalizálásához elegendő fehérje, mozgás, nem túlzott kalóriadeficit.
1800kcalt jó ha beviszel,az se baj ha 2500-at is beviszel/nap ez az átlagos.
Én napi 2500-at szoktam.
Jó az étrended! Én sem eszem fehérjét fehérjével,mégis jól elvagyok :)
Az élvezet meg kell,nekem minden napra meg van. (Csak normális,cukros de csak mértékkel)
Előbb utóbb fogyni fogsz.
Azt olvastam,ha minden étkezés előtt megiszol 2 pohár vizet,majd étkezés után 2 órával utána egyél megint.
:)
Vannak olyan szerek,amitől fogyhatsz ill. Tarthatod a súlyod. A nővérem ilyet használ és tényleg bevállik neki,csak nem tök mindegy,hogy melyiket szeded. És nem is olyan drága a fogyás érdekében 2000ft/30darab. :)
Sok sikert! 24/L
Szia!
Semmiképp ne menj alap anyagcseréhez szükséges kalória mennyiség alá! Egy egyszerű képlettel ezt könnyen ki tudod számolni ;) Van egyébként most egy csajszi, aki különböző programokat rak össze, lehet nem lenne rossz ötlet, ha te is csatlakoznál, nemsokára indul egy új program. Nekem nagyon sokat segített és a társaság is elég motiváló. Remélem tudtam segíteni :) Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!