Hogyan érhetném el a célom?
66 kg vagyok most és min.55 kg szeretnék lenni.
Előszöris mindenhonnan szeretnék fogyni egy kicsit,de főként vádli,comb,popsi,ami kritikus terület nálam.
Úgy szeretnék fogyni,hogy közben ne növesszek sok izmot,és a zsír lemenjen.
1.Mit mozogjak?Futás/szobabicikli/taposógép?
2.Miket egyek?Sajnos nem tudom teljesen pontosan betartani a diétát,ezért inkább mozognék többet.
1 nap kajám:
reggeli:píritós v fornettis pogi(hát nem a legjobb,megpróbálom lecserélni vmire)
Tízórai:2 szendvics,sima zsemléből,ezt eszem 8tól 3ig,ami nem túl sok
Estebéd:anya főztje,lightos verzióban,vagy vmilyen leves,tészta nélkül,hús,zöldség,mikor mi
Vacsi:gyümi,joghurt
A kenyérféléket próbáld meg egy kicsit hanyagolni , látom reggelire is , meg tízóraira 2 zsemle ..
Ezt próbáld meg megfelezni .
Ebédre ha húst eszel akkor az csirkemell legyen .
Joghurtot uzsonnára egyél , vacsorára pedig vagy gyümölcsöt , vagy rántottát egyél (1 sárgája , 3 fehérje)
A fornettis pogácsába nem tudom h mik vannak , de szerintem azt hanyagold .
Egyél több fajta zöldséget pl ha szendvicset eszel akkor tegyél bele salátát , paradicsomot stb ...
És napi 40 perc futás minimum kellene , de ha nem tartod be pontosan a diétát , úgy nagyon nehezen fog menni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!