A célom hogy újra 50 kiló legyek, de mégis hogyan?
17 éves koromig 50 kiló alatt voltam (átlag 45 kg), aztán hirtelen elkezdtem hízni, pedig nem ettem többet, és a végére már 60 kg lettem. Azóta fogytam 5 kilót, de ez még kevés, nem vagyok megelégedve az alkatommal. Egyszerűen nem sikerül egy normális rendszert kialakítani az étrendemben, és olyan mozgást társítani hozzá amit nem adok fel 1-2 hét után. Pedig tudom, hogy ha 1-2 hónapig kitartanék utána már gyerekjáték lenne.
5 kg még nem a világ vége és mégsem megy!
Hogy kezdjem? Ti mit csináltok amikor rátok tör az édesség ehetnék? Van olyan diéta, amivel hatékonyan le lehet adni a súlyfelesleget és le lehet SZOKNI az édességről?...
Szeretnék fogyni októberig, októbertől pedig rendszeresen konditerembe járni. (sajnos csak akkorra számíthatok erre a célra fordítható pénzre)

Nekem egyik barátnőm mesélte, hogy a hízáson kívül a pattanások miatt sem eszik csokit. Nem tudom most hány éves vagy, de ez nekem például segít :) Meg, hogy minél többet eszek annál inkább kívánom és nem akarnék folyton csokit enni, mint valami függő. És ha erre gondolok az segít :)
A tornázással hogy állsz? Nézhetnéd a videót és közbe meg valami zenére 'utánzod'. Én most ezt fogom kipróbálni.
Egyébként ha 5 kiló felesleged van akkor szerintem az már különösebb diéta nélkül is lemegy. Szerintem ide már főleg a sport kéne, bár lehet hülyeséget mondok és akkor bocsi xD

szálkásító étrend, és teljes testes edzés.
az önuralom miatt meg harcművészet. és továbbra sem testtömeget figyelünk, hanem testzsír arányt, vagy testképet, ugyanis nagyon nem célszerű 50 kilós zsírszörnynek lenni. tehát azt az 50 kilót célszerű száraz izommal tartani, elvileg lehetne, hogy növekedtél, több csontod van már és izmod, ezeket meg nem kellene leadni csak azért, hogy a mérleg jobban álljon.
még egyszer: ez csak elmélet, de fontos szemlélet mód. (hogy zsír leadásra törekszel, nem egy tömeg elérésére)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!