Mit csináljak? 12 éves lány vagyok, de mégis mi tévő legyek? :' (
Először is azt kérem h ne nevessetek ki és normális válaszokat :$ Tehát az a bajom, hogy nagyon zavar, hogy szőrös a lábam...Nem olyan durva, de nemsokára elmegyünk nyaralni és elég gáz lesz, hogy van jópár sötétebb szőrszál a lábamon... Anyukámnak már 2x szóltam és mindig ezvolt a válasz: Még rá ér az! Nem kell legyantázni mert megerősödik -.- Nem tudom mit mondjak neki, hogy megengedje...:( Már mondtam neki, hogy zavar és nemis veszek fel rövid nadrágot mert cikii :'(( És az a furcsa, hogy mindig "mindent" megbeszélek vele... Ezt is megpróbáltam, de valahogy nemengedi...Nem veszek fel csak hosszú gyatát...Minden 2 naponta az ágyba sírok, hogy mit csináljak :'( Tudom nem olyan nagy cucc de csak ez az egy kívánságom lenne, és akk se... Még nyaralás előtt megkéne csinálni mer bikinibe nagyon kaksii... Kérlek titeket normális válaszokat!!! Köszönöm előre is...:'(
12/L
én megértelek. mond el neki hogy ez téged tényleg nagyon zavar, és már nagyon szőrös a lábad. ha nem, akkor elmész a boltba és veszel egy borotvát/epillátort, és az ellenére csinálod hogy engedné. elhiszem, hogy rossz. én is nagyon szőrös vagyok, de mindenhol.. nagyon utálom. :'( de persze én szedem, de így is szenvedés.
15/L
"Fogj egy szemöldök csipeszt és húzgáld ki csak a nagyon sötéteket."
az a baj, hogy van akinek 12 évesen még alig van valamennyi szőr, gondolom azért írják ezeket. viszont ha te is olyan vagy mint én /ezek alapján gondolom/, hogy elég sok szőröd van. engem még csúfoltak is régebben, hogy még egy fiúnál is szőrösebb volt a karom..
Köszönöm a válaszokat ;) elhiszem hogy van olyan emer aki azt gondolja h ráér még csak akk nézzen meg élőben...
De tényleg köszönöm nektek, hogy nem lenéztek hanem normálisan válaszoltok, úgy látszik vannak még értelmes emberek :) Megpróbálom még egyszer értelmesen elmondani neki, remélem sikerül megértenie ;) Aranyosak vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!