Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van egy elképzelésem és egy...

Van egy elképzelésem és egy célom, de nem tudom pontosan mi kell hozzá, hogy érhetném el?

Figyelt kérdés
Filmrendező és forgatókönyvírói képzetségem lesz hamarosan, de engem jobban érdekelne a animációs és rajzfilm továbbá a játéktrvezés és készítés, csakhogy az utóbbi szak állítólag nincs is Magyarországon. Vannak játékok pl God of War vagy Assassin's creed, ezeknél, hogy dől el vagy mitől függ, hogy egyáltalán ki lesz a rendező ? Hogy tudnék egy olyan céget esetleg alapítani amelyben én irányíthatnám, a teljes munkamenetet? Egy játékkészítőstúdió milyen feltéttelel adná nekem a játék rendezési jogát?
2013. okt. 16. 18:13
 1/8 anonim ***** válasza:
nem nagyon lehet ugrálni a létrán, orraesés nélkül, idő kell hozzá, odamész és bizonyítassz
2013. okt. 16. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:
ami pedig a a cég alapítást illeti ha nincs legaláb 20 milliód bele se kezdj
2013. okt. 16. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Ilyen cégek nem 10-20millióval indulnak, maximum a jegyzőt tőkéjük annyi.... De irodát kell bérelni eszköz parkot beszerezni, profi hálózat stb stb... És persze munkaerő ezek az emberek nem nem bruttó 150-200ezeért dolgozgatnak és mire lesz bevételed az minimum 1-2 év addig meg zsebből fizetgetheted őket jószerint.

De javaslom, hogy picit gyere vissza a földközelbe aztán menj el ilyen céghez dolgozni és járjad végig a szamárlétrát mert különben szinte kizárt hogy valamire is vigyed ezen a területen magadat....

2013. okt. 17. 06:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Kérdésed alapján lövésed sincs ehhez a területhez! Biztos vagy benne, hogy nem az általános iskolában végzel hamarosan?
2013. okt. 17. 13:38
 5/8 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a választ, utolsónak üzenem, hogy nem kell irigykedni csak kérdeztam, aztán ha sikerül megvalósítom és ha már itt offolgatsz elmondom, hogy idén érettségizem a gimiben.
2013. okt. 19. 18:22
 6/8 anonim ***** válasza:

"Filmrendező és forgatókönyvírói képzetségem lesz hamarosan,"---tehát akkor ez egy kamu volt kedves érettségiző kisdiák. Ezek szerint mégis jól éreztem nem vagy még a közelében sem az álomvégzettségednek, ennek megfelelően helyes a megállapítás általános iskolád van csak!

Irigykedni a tudatlanságodra, álmaidra? NEM :)

Max a fiatalságodra, bolondságodra!

2013. okt. 19. 18:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát köszi, énsem irigykedem arra, hogy életed végéig egy egyszerü ember akarsz lenni aki soha semmivel nem probálkozik csak mert új és nehéz
2013. okt. 27. 19:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a "hamarosan" még minimum 8 év, szóval ráérsz ezen agyalni.
2013. nov. 1. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!