20 kilótól szeretnék megszabadulni, lehetőleg tartósan a legegészségesebb módon. Hogyan csináljam?
1. Zsírt KELL enni, mértékkel. Nagy hiba, ha nem eszel.
2. Vizsgáltasd ki magad, ha még nem tetted, nem véletlenül lettél 16 évesen 80 kg.
3. Heti max. fél kilót fogyj (annyit kell enni, hogy ennél több ne menjen le), akkor nem fog visszajönni és a bőrőd sem fog lógni. Ha kimarad a menzeszed, az szintén azt jelenti, hogy éhezel, akkor meg kell emelni az adagot azonnal!
Előttem szóló hülyeséget beszél!
Nem kell cukrot enned,mert a gyümölcsökben és zöldségekben előforduló természetes cukor elég a szervezetnek! Mivel a gyümölcsök cukrot tartalmaznak, ezért ne sokat és ne este fogyaszd őket,viszont minden nap egyél! A zöldségeket eheted estére is, bár ne répát, hanem paradicsomot,paprikát,uborkát stb.
Figyelj arra,hogy szénhidrátot a nap első két harmadában fogyassz,a harmadikban már ne. Tehát rizst, krumplit (köret) ebédre egyél, vacsorára már ne, a vacsorád legyen sovány hús és zöldségek.
Adok pár jó tippet amivel az édesség utáni vágyad csillapíthatod: egy marék aszalt gyümölcs (csak a napod első két harmadában) joghurt vagy sovány túró fagyasztott eperrel vagy málnával turmixolva ( azért jó az eper és málna a banánnal ellentétben,mert nagyon alacsony a kalória tartalma) és ezt eheted estére is,ez a legjobb benne ---> a túró jó kazein forrás,ami estére tökéletes lassan felszívódó fehérje. Vegyél protein szeleteket csokibhelyett, de max napi egyet egyél és ne olcsót vegyél,mert azok teli vannak vágva cukorral.
Fontos a heti 3-4x mozgás, végezz teljes testet megmozgató gyakorlatokat, én a "plank" gyakorlatok híve vagyok. Iszonyat jól erősít, megmozgatja szinte az összes izmod és rettentően izületkímélő,mert lassú mozgások vannak benne. Szerintem még ne fuss, a térded bánhatja.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!