Hogy tudok 10 kg-tól megszabadulni?
Nem is kell fogyókúrázni.
Egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás + sport
Egy nagy büdös paripavessző. Az első 3 jelentkező az, aki a semmit sem érő tanácsot adta. "Egészséges étkezés" nincs, egymásnak ellentmondó 100 000 elmélet van az "egészséges" táplálkozásról, ebből 20 orvosilag félig-meddig alátámasztva.
Sport? Ha a kérdező nem lenne lusta, már sportolna.
Én is lusta vagyok, és mégis sikerült 1 hónap alatt megszabadulni attól az első 10 kilótól. Az a titka, hogy nagyon keveset kell enni. Veszélyes? Az. Egészséges? Ki tudja, mi az egészséges... De ha záros határidőn belül erőfeszítés nélkül meg akarsz szabadulni 10.15 kilótól, akkor olyan napi 800 kalóriánál ne egyél többet. 1 hét, amíg pánikba esik a tested, és mindent elkezd felhasználni, aztán már nincs menekvés, és elkezdi bontani a hájadat és az izmodat. Annyi a titok, hogy NEM szabad többet enni. Ajánlom a tökfőzeléket amúgy, én azt ettem, amikor nagyon szédelegtem. Havi pontosan 2 nap bűnözés belefér, de akkor annyi, amennyi belefér, azt úgysem tudja feldolgozni a tested hirtelen. Én ezzel a módszerrel 2 hét alatt ledobtam 10 kilót (ez a könnyebb része), és további 3 hét alatt a maradék 5-öt.
Na, és most vagyunk ott, hogy elérted a célt, és nem haltál bele. Ami amúgy nem kizárt.
A nehezebbik része megtartani. Megszoktad, hogy mennyit eszel egy nap, és annak kb a felét eheted. Mert a testsúlyodhoz annyi az egyensúly. Életed végéig. Na, ehhez a részéhez kell az igazi akaraterő. Meg egy digitális mérleg :)
Ez a része még mindig fáj, pedig 2 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!