Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » 159 cm vagyok és 57 kg mit...

159 cm vagyok és 57 kg mit tegyek hogy foggyak?

Figyelt kérdés

Heti 3x járok edző terembe 1-1,5órát + heti 1 tánc

keveset eszem reggeli:müzli ebéd:saláta,csirkemell vacsora:gyümölcs általában esetleg főtt tojás, natúr joghurt, puffasztott rizs,56,7 kg vagyok 1 hét elteltével. Tanácsokat , tapasztalatokat szívesen olvasok

2017. márc. 23. 08:31
1 2
 1/18 anonim válasza:
4%

Nem írtad hogy lány vagy vagy fiú...

Minden kaja ami fehér, hízlal.. Főtt tojás, rizs, joghurt és más tejtermékek, sajtok, hal...

2017. márc. 23. 09:05
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

Egy hét alatt ne várj csodát.

Talán majd 1 hónap múlva lesz már eredmény.

Ne egyél túl keveset. Számold ki, hogy mennyi kalóriát eszel és egy bizonyos szint alá ne menj, azt is ki tudod számolni, hogy mennyi kb. amit minimum enned kell.

kaloriabazis.hu pl. segíthet

2017. márc. 23. 09:05
 3/18 anonim ***** válasza:
58%
És minden ami zöld mérgező...spentót,kelbimbó,uborka,cukkini brrrr...
2017. márc. 23. 09:27
 4/18 A kérdező kommentje:

21/L

mérgező??? máshol meg azt írják/mondják h zöldséget gyümölcsöt együnk sokat...

2017. márc. 23. 09:57
 5/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásokat
2017. márc. 23. 09:58
 6/18 anonim ***** válasza:
65%
Gyümölcsöt estére már ne fogasszál. Max ebédig. Gyümölcsben is van cukor... Iktasd ki a lisztet, cukrot az étrendedből. Reggeli müzli sem jó, ha ilyen cukrozott bolti... Egyél helyette reggelire tojásrántottát, túró-joghurt-zabpehely kombót, teljes kiörlésű kenyeret csirkemell sonkával, uborkával, paradicsommal. Tízóraira egyél egy banánt, narancsot, almát, főtt tojást, egy marék mandulát, törökmogyorót. Ebédre egyél csirkemellett rizzsel, zöldségekkel, párolt halat körettel. (ne egyél krumplit, tésztát) Tízóraira készítsél körözöttet, tonhalsalit. Vacsira meg igyál fehérjeturmixot. Én ezzel a módszerrel 4,5 kg-ot adtam le 60 nap alatt, mellette heti 4x trx-eztem és aerobikoztam. Így a 160 cm-emhez 51,5 kg lettem :)
2017. márc. 23. 11:34
 7/18 anonim ***** válasza:
Előző hozzászólásomba a második tízórai uzsonna akart lenni :)
2017. márc. 23. 11:35
 8/18 A kérdező kommentje:
fel is írom köszönöm a segítséget! :)
2017. márc. 23. 11:35
 9/18 A kérdező kommentje:
ésmég annyit szeretnék kérdezni h milyen olajat használjak ? a kokusz olajról halottam h nagyon jó, de drága is ? arról vélemény esetleg vagy jó a napraforgó olaj is ?:)
2017. márc. 23. 11:44
 10/18 anonim ***** válasza:

Én sütésre olíva és kókuszolajat használok 90%-ban,ha esetleg elfogytak vagy a páromnak panírozok vmit akkor disznózsírt.

1000-1300 körül kapsz már kókuszzsírt,olíva olajat 1500 körül de nagyon sokáig elég mindkettő,lévén,hogy ebben nem fogsz gondolom rántott húst vagy sülkrumplit sütni :)

2017. márc. 23. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!