Hogyan foggyak le?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Szeretnék lefogyni úgy hogy nem gyógyszerekkel már sokszor javasolták de nem így szeretnék..... 14/L
2016. szept. 18. 21:56
2/8 anonim válasza:
napi 3x felteszik ezt a kérdést, olvass kicsit vissza.
4/8 anonim válasza:
Kevesebb kaja, csak annyi, amennyi épp jólesik, semmi cukros üdítő, meg úgy általában, cukor, édesség és több mozgás. A futás pl. jól égeti a kalóriákat, vagy kettlebell edzés, vagy igazából bármi, csak rendszeresen csináld, és csak fokozatosan, ha nem vagy hozzászokva. Keress valami más hobbit az evés helyett, ha mindig azon jár az eszed. Sportolj, maszturbálj, vagy bármi, ami lefoglal és segít túlélni a napot.
5/8 anonim válasza:
Több zöldséget, gyümölcsöt egyél, és sportolj. Pl lovagoljál, fussál, bicajozzál.
6/8 anonim válasza:
"Kevesebb kaja, csak annyi, amennyi épp jólesik,"...
Igen ez alapján az elv alapján én régen képes voltam egy 32cm-s pizzát benyomni, azt lefojtani egy cartedor 1literes kókuszos fagyibal, amit csokis győrikeksz zabfalatokkal mártogattam 2 zacskóval... ez olyan 4500-5000kcal és persze ezen kívül még volt 2-3étkezésem naponta...
Tessék itt az étrend, amivel eddig 60kg-ot adtam le:
7/8 anonim válasza:
Az első, ami kell hozzá AKARAT.
Utána pedig KITARTÁS.
Megfelelő étrend és mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!