Hogyan foggyak le?
Figyelt kérdés
14 eves vagyok es 58kg meg 170cm nem segit a fogyokura sem a test edzes. Ugy erzem hogy kover vagyok es talan azis. A tamacsokat elore is nagyon szepen koszonom.2015. okt. 24. 16:59
1/5 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány?
Csak mert én 171cm/57kg vagyok és úgymond rohadt szálkás...szóval magával a súllyal nem lenne gond csak ugye miből tevődik össze...
Ha küldesz képet tudok véleményt mondani...
15/f
2/5 anonim válasza:
Jah most olvasom a neved....amúgy mondom ez szerintem nem számít kövérnek...
#1 voltam
3/5 anonim válasza:
Atlag testsuly: a testmagassagodbol -110. Ez teljesen atlag
4/5 anonim válasza:
Minek akarsz te 14 évesen fogyózni?
Gyerek vagy, nősz,fejlődsz még ne tedd tönkre magad.
Sportolj inkább.Kézizz,kosarazz, tanulj harcművészetet, fuss, ússz, bicajozz. Pölö.
(Vagy erősíts pár nyelvtankönyvvel.."fogyjak".)
5/5 anonim válasza:
Szia! Én 15 éves lány vagyok 170 cm és 58-60 kg körül. Én így is vékonynak mondható vagyok szerintem,szóval biztos,hogy te sem vagy kövér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!