Clara13 kérdése:
Hogy foggyak le?
Figyelt kérdés
163 cm es 63 kg vagyok! Mit tegyek! Kiskoromtol egeszen hatodikos koromig tok vekony voltam es most ebben a 2 evben hiztam legalabbis szerintem mert anyaek azt mondjak hogy ugyan olyan vagyok de szerintem nem! Mit tegyek!
14/L
Elore is koszi a valaszokat!
2015. szept. 24. 22:39
1/4 anonim válasza:
Hasonlók a számaim, nagy fogyás után... Van még hova fogynom nekem is (bár teljesen OK lenne a súly, ha izmos lennék, de nem).
Életmódváltást ajánlok, egészségesebb táblálkozás, több mozgás... A Te korodban különösen ne akarj drasztikus fogyást, de persze később sem az a legjobb megoldás.
2/4 anonim válasza:
Fogyjak és nem foggyak! Egyébként pedig sehogy 14 éves vagy, hidd el, hogy a zsír majd szépen átcsoportosul oda ahova kell kb. 16 éves korodig, ettől lesz majd szép csípőd, feneked, melled. Persze az nagyon jó ha tornázol és egészségesen táplálkozol, fogyókúrázni viszont nem szabad ebben a korban.
3/4 anonim válasza:
A fogyókúra felesleged ebben a korban természetes változáson megy át a tested.Próbálj meg heti szinten sportolni(Elég 2-3alkalom és nem kell maratoni edzést csinálni szépen fokozatosan,amit szeretnél.)És próbáld meg az egészséges táplálkozást a cukros üdítőket és energia italokat hanyagold.A boltik chipseket is.Egyél változatos ételeket sok gyümölcsöt és zöldséget ha teheted.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat megfogadom a tanacsaitokat
2015. okt. 3. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!