Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13éves vagyok kb 160cm es...

13éves vagyok kb 160cm es 62kg hogyan foggyak le olyan 12-15 kg-t?

Figyelt kérdés
2015. febr. 20. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:

10 kg bőven elég, ne ess túlzásba.

Mozogj rendszeresen, nézd meg, hogy mit eszel, felejtsd el az édességeket, a gyors éttermi kajákat és a kajának és italnak nem minősíthetőket (pl. cola, üdítők, péksütemények..). Igyál napi kb 2 liter folyadékot, ami inkább víz legyen.

Estére kevesebb szénhidrátot vigyél be, pl egyél kevés kenyeret, krumplit, rizst.

Legyél kitartó, ha van egy célod, akkor érd is el. Légy türelmes magaddal. A fogyáshoz idő kell. Csináld rendesen és meg lesz a jutalmad!

2015. febr. 20. 22:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem eszem édességeket , a vizen kívűl nem iszok mást de naponta kb csak fel litert iszok es minden nap egy órát tornázok (minimum) hat óra után nem eszek semmit és mégsem tudok fogyni
2015. febr. 20. 22:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is így voltam,nem tudok fogyni stb. De aztán kiiktattam a kenyeret.(max. telj.kiőrlésű) Ebédre zöldséget eszek hallal,csirkével,vagy rántottát. Naponta 5x egyél,de ne egyél egyszerre sokat, kis adagokat egyél.Zöld tea még segíthet a zsírégetésben. Ne add fel egyszerre nem fog menni. Én 5 hét alatt eddig 6 kilót fogytam. Pedig úgy voltam vele úgyse sikerül,de mondom csinálom 1 hónapig ha nem fogyok akkor abba hagyom.
2015. febr. 21. 00:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Keveset iszol, főleg hogy tornázol is mellette! Hat után nem evés hülyeség, lefekvés előtt egy-két órával érdemes utoljára enni.

Csak súlyban nézed a változást?

Miket eszel egy átlagos napon?

Mit mozogsz?

Mióta csinálod?

2015. febr. 21. 12:51
 5/7 anonim ***** válasza:
te csak ne fogyókúrázz, fejlődő szervezet vagy, rengeteg fogsz még változni 2-3en belül.
2015. febr. 21. 13:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak sulyban hat én kollégista vagyok es amilyen kajat adnak olyat eszek de ami nagyon zsiros vagy undi hozzase kezdek inkabb kihagyom pl az ebedet ha az nem jo, röplabdazok egy heten ketszer de + meg minden napos tesi is van de mar megint iktattam be +ketto ora roplabdat szoval egy heten negy orat ropizek es otot tesizek es mindenkinek kiszi a valaszokat :)
2015. febr. 24. 22:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi* és bocsi a rosz irásért
2015. febr. 24. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!