Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan foggyak le 12 évesen?

Hogyan foggyak le 12 évesen?

Figyelt kérdés
Sziasztok leszeretnék fogyni mert mindíg csúfolnak az iskolában. Azt mondják hogy remeg alattam a föld, a hájamból kabátot lehetne csinálni, leszakad alattam a föld stb... Egyébként nem tartom magam nagyon daginak de amióta elkezdtek sértegetni azóta magamra néztem és hiába vannak testesebbek nálam az osztályban még is leszeretnék fogyni. Előre is köszi a választ.
2015. jan. 30. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
12 évesen nem ajánlott fogyózni!
2015. jan. 30. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Sportolj valamit.

Azt azért megnézném, ahogy valaki zsírból kabátot csinál :D

2015. jan. 30. 21:40
 3/7 anonim ***** válasza:

ne fkgyokurazz (max ha eszel sok csokit, gumicukrot, kekszeket es csipszet, akkor azokat ne egyel tobbet es helyette valami egeszsegesebb ragcsalni vaot keress vagy gyumolcsot, zoldseget).

Mozogj tobbet, mar elottem irtak sportolj...kosarlabda, aerobik, futas, foci nagyjabol barmi amihez kedved van es lehetoseged. Vegso esetben jo sok seta, gyaloglas, ha erdo, mezo elerhezo a kozelben akkor turazas (gyaloglas :-)).

amugy most kovezkezik a nyulasos idoszak a novekedesben szerintem szepen fogsz nyurgulni es par ev mulva szep alakod lesz es joval vekonyabb leszel mint most vagy anelkul hogy fogyozni kezdenel.

2015. jan. 30. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt nem írtad milyen magas vagy és hány kiló?

Itt névnélkül nyugodtan megírhatod, hogy lássuk tényleg dagi vagy-e vagy csak a sok kretén beszél félre

2015. jan. 30. 22:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat sokat setitettetk (mâr aki) 159cm. 58kg.
2015. jan. 31. 08:29
 6/7 anonim válasza:
Egyel de ne tul sokat es ne is keveset, maradj kozeputon, eves utan pedig ne fekudj le vagy ulj le a gephez hanem kezdj el egy kicsit tornazni, nem kell egyszeribol 50 felulest, vagy gugolast.. Mondjuk elkezded h minden etkezes utan tornazol ugy 20 percet.. 20 felules, gugolas stb.. Es ahogy telik az ido ugy novelheted a felulesek szamat.. :) hajra! :)
2015. febr. 9. 16:56
 7/7 A kérdező kommentje:
6/6 Köszi megpróbálom:)
2015. febr. 10. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!