Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan foggyak tovább?

Hogyan foggyak tovább?

Figyelt kérdés
131 kg voltam, 2 hete nekiálltam diétázni, most 126 vagyok, neten láttam milióféle diétát, gondolom azoknak 99%-a népámítás.. én egyszerűen annyit csináltam eddig, hogy este csak zöldet meg gyümölcsöt ettem, illetve nem ettem kenyeret. ezt nyomassam tovább vagy átálljak másra? sportra nincs időm. 27/F

2015. jún. 17. 08:10
 1/8 anonim válasza:

Először tanulj meg helyesen írni, aztán beszélhetünk erről. ;)

Ja, és sport nélkül nincs sok esélyed. Ha a gép elött ülni tudsz, sportolni is tudj. Amíg kiírtad ezt a kérdést és várod a válaszokat, simán megcsinálhatnál pár felülést, guggolást vagy fekvőt. ;) Mellesleg csak arra nincs idő, amire nem fordítasz...

2015. jún. 17. 08:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Hosszú távon nincs értelme a te fogyókúrádnak, életmódot kell váltani.És a sport is fontos.
2015. jún. 17. 08:54
 3/8 A kérdező kommentje:
nem tudom mi köze a helyesírásnak a diétához :D elég hülyén nézne ki ha a vonaton kellene nyomnom a felülést :D kösz a kioktatásokat :D
2015. jún. 17. 09:28
 4/8 A kérdező kommentje:
azért én folytatom tovább, meglássuk lesz-e eredménye köcsögök :D
2015. jún. 17. 09:29
 5/8 anonim válasza:
Hát te kértél véleményt, mi csak az igazat mondtuk... Sport nélkül nincs értelme. Vagy elfogadod vagy nem. De ha az igazság fáj, nem kell ide kiírni semmit, mert senki nem fogja azt mondani, hogy jajj nagyon profi vagy. Ismeretlen emberektől csak a nyers igazságot várd... ;)
2015. jún. 17. 09:41
 6/8 A kérdező kommentje:
oké, de ahhoz képest amiket eddig ettem szerintem ez már maga a csoda :D havi 6-8 kilót ha lenyomok így akkor mi a fenének rossz így? :D
2015. jún. 17. 09:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne felejCSük el, hogy itt mindenki kéBzett dietetikus.

Igen, van lehetőséged fogyni. Kalória, szénhidrát számolás, életmódváltás. Tudom, mert asszony is lefogyott a felére sport, meg mindenféle csodaszer nélkül.

2015. jún. 17. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is valamirevaló mozgás nélkül fogytam 20 kilót, nyilván lehet. Amúgy nagyon a mozgás mellett vagyok, csak nem tudom magam rávenni, pedig hiányzik, régen sokat túráztam, most pedig pont túraútvonalakon lakom... Az egészséghez, jó közérzethez kell a mozgás, de persze a fogyásban is tud segíteni.

Kérdező, este ehetsz fehérjét is :) Amúgy a változtatások egész jók s a Te súlyoddal még várható, hogy sokáig ne kelljen drasztikus dolgokat tenned a tempós fogyáshoz (lehet, hogy utána sem, sokfélék vagyunk, van, aki könnyebben fogy, könnyebben eszik kevesebbet...).

Az életmódváltás mindazonáltal hasznos s ha meghíztál, bizonyára Rád fér.

2015. jún. 17. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!