Hogyan foggyak tovább?
Először tanulj meg helyesen írni, aztán beszélhetünk erről. ;)
Ja, és sport nélkül nincs sok esélyed. Ha a gép elött ülni tudsz, sportolni is tudj. Amíg kiírtad ezt a kérdést és várod a válaszokat, simán megcsinálhatnál pár felülést, guggolást vagy fekvőt. ;) Mellesleg csak arra nincs idő, amire nem fordítasz...
Ne felejCSük el, hogy itt mindenki kéBzett dietetikus.
Igen, van lehetőséged fogyni. Kalória, szénhidrát számolás, életmódváltás. Tudom, mert asszony is lefogyott a felére sport, meg mindenféle csodaszer nélkül.
Én is valamirevaló mozgás nélkül fogytam 20 kilót, nyilván lehet. Amúgy nagyon a mozgás mellett vagyok, csak nem tudom magam rávenni, pedig hiányzik, régen sokat túráztam, most pedig pont túraútvonalakon lakom... Az egészséghez, jó közérzethez kell a mozgás, de persze a fogyásban is tud segíteni.
Kérdező, este ehetsz fehérjét is :) Amúgy a változtatások egész jók s a Te súlyoddal még várható, hogy sokáig ne kelljen drasztikus dolgokat tenned a tempós fogyáshoz (lehet, hogy utána sem, sokfélék vagyunk, van, aki könnyebben fogy, könnyebben eszik kevesebbet...).
Az életmódváltás mindazonáltal hasznos s ha meghíztál, bizonyára Rád fér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!