Ezzel amódszerrel fogyhatok, futás helyett?
Figyelt kérdés
Most derült ki nálam, hogy hasfali szakadásom lett és a hálo is elszakadt, megerőltettem szerintem, heti 3 szor futottam 7 km/ H sebbességel, félórát.
Régebbi műtétem 1 éve volt.
Most elakarom kezdeni mindennapos gyaloglást félórát?
Az mennyit segít ha mellette diétázom.
vagy halottnak a csók?
Nem akaok itthon ülni, mert akkor hizom, hiába ha diétázom.
Főleg ha megint megleszek műtve akkor is csak gyalogolhatok, és még mit lehetne csinálni?
2017. márc. 22. 06:33
1/2 anonim válasza:
Hát sokkal jobb mint a semmi :)
Nem tudom mennyi erőltetheted meg,esetleg gyors gyaloglás vagy lépcsőzés, biciglizés?
Egyébként ha jól van beállítva a kaját nulla mozgás mellett is fogyhatsz,súlyt tartani meg bőven lehet.
2/2 anonim válasza:
A gyaloglás nagyon jó. Ha gyorsan gyalogolsz, legalább fél órát, az nagyon jól felpörget. Futással persze nem ér fel, de nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!