Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Fogyokurához jo-e ez a táplálk...

Marianna263 kérdése:

Fogyokurához jo-e ez a táplálkozás?

Figyelt kérdés
Fogyókúrázni kezdtem. Reggelente 2db tojásból csinálok tojásrántottát, light vajon, és néha sajtot reszelek bele! Aztán legközelebb 3-4 ora körül eszem csirkemellet, fokhagymát piritok (szintén vajon) arra rá dobom a mellet, es párolom egy pici vizen amíg meg nem puhul (ízesítő, egy pici oregánoval fűszerezve) mellé 2db extrudált kenyeret eszem! A napot gyümölcsel zárom (narancs, alma, kivi) 6-ora körűl! Jo ez igy?
2017. febr. 1. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem jó! Ez éhezés.
2017. febr. 1. 17:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem hiába vagyok éhes :D össze zavarodtam, már nem tudom mi a helyes! Nagyon szeretnék lefogyni! Rengeteg folyadékot is iszom! Edzek is estenként! Szerinted többször egyek egy nap? Vagy jo igy 3x csak többet egyek??
2017. febr. 1. 17:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyél, ahányszor neked megfelelő, de sokkal többet.

Az ételek nem rosszak (kivéve, hogy nekem pl. értelmetlen az extrudált kenyér). De sokkal több kalóriára van szükséged, valamint egyél zöldséget is.

Ha bizonytalan vagy, nézd meg a makrotápanyagok mennyiségét s hasonlítsd össze azzal, amennyi egy hozzád hasonló embernek kell (a kalória persze sokat szór, de a fehérjét be tudod lőni s persze zsírra is van szükséged).

Miért nem használsz rendes vajat? Fogalmam sincs, mi a "light vaj" (mivel olyan nem is létezik), de minimum értelmetlen ezzel sütni. Bár ha csak vizezett, akkor olyan, mintha kevéske vajat használnál, csak gondolom, feleslegesen drágább, mintha sima vaj és esetleg némi víz lenne alatta...

2017. febr. 1. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a light vajat. Reggelire mindig annyit egyél, amennyivel éhezés nélkül kibirod délig! (Ez nálam akkora adag, mint maga az ebéd). Bár én nem fogyózom, csak így érzem egészségesnek a testem. 54 kg vagyok, sokat mozgok.
2017. febr. 1. 17:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen megfogadom a tanacsod! Zőldsegekkel hadilábon állok, de karfiol, vagy brokkolit befogok iktatni az etkezesbe! Néha rendes olívaolajon pirítom meg! Na igen ez a light vaj nekem is megfordult a fejembe, hogy van e ertelme. Most kezdtem, igy kell még okosodnom. 😊 kössönöm szépen a választ!
2017. febr. 1. 17:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Olaj helyett vajat használok (a legzsírosabbat). Figyelj a minőségi tápanyagokra, mert lehet hogy sokat eszel, de éhes maradsz!
2017. febr. 1. 17:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! 😊
2017. febr. 1. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!