Mit vigyek a suliba enni, ha nem eszem kenyeret?
Nehéz a felfogás...
Nem azt mondom, hogy egyen kenyeret... azt mondom, hogy ne azt döntse el elsődlegesen egy életmód váltásnál, hogy mit nem eszik... mert azzal csak generál egy hiányt... azt döntse el, mit fog enni... ha te azzal fogytál, hogy elhagytad a kenyeret, nyílván megvolt hogy mit eszel...
A kérdezőnek viszont fingja nincs róla, csak most kitalálta, hogy ő nem esgik kenyeret...
És nem nem attól fogytál, hogy kenyeret nem ettél... attól fogytál, hogy mivel kenyeret nem ettél kcal mínuszba kerültél mert a száraz rizspuffancsodból nem tudtál annyi kcalt magadba tuszkolni mint kenyérből...
De ha ettél volna kenyeret csak épp csökkentetted volna a kcal adagodat annyira, mint amennyit a száraz vackoddal vittél be, akkpr ugyan úgy fogytál volna...
A gyümölcs nem jó összetételű, normál ember durva hiányokat hozna össze belőle s elfogynának az izmai. Csak az alapozhat nagyon erősen rá, akinek magas a kalóriabevitele. Aki pedig nem bírja jól az özön cukrot, mert az a fajta, nagyon rosszul lehet tőle.
Nem eszik kenyeret, ennyi, azért nem kell a legvadabb módszereket ajánlgatni, főleg nem olyan ételekkel, amiknek az összetétele köszönő viszonyban sincs az ember igényeivel. Én is ismerek érdekes és a gyümölcsevésnél jobb extrem étrendeket, mégsem ajánlom őket. Kicsit elfajultak a dolgok.
Nos, kérdező, vigyél azt suliba, amit eszel és képes vagy megenni szobahőmérsékleten. Fogalmam sincs, nálad ez mi. Én tojást, olajos magvakat, sajtot, zöldséget, esetleg némi gyümölcsöt vinnék, de van, aki sütit, húst rizzsel, zabkását visz. Millió lehetőség van. S mindegyikkel lehet fogyni, természetesen, mennyiség kérdése, csak érdemes a számodra egészségesebb, tápanyagdús és laktatóbb ételekre koncentrálni (vagy a nem annyira laktatókra, amennyiben jó étrenden nem tudsz eleget enni még fogyáskor sem, csak ez nem tipikus).
Nem ajánlgatt a vegan étrendet egyáltalán nem ajánlgattam neki azt sem, hogy egyen gyümölcsöt... pusztán arra próbáltam rávilágítani, hogy annyival, hogy nem eszik kenyeret, semmit nem fog elérni azon kívül, hogy nem lesz kenyér az étrendjében...
A legtöbb gyümölcs glikémiás terhelése amúgy igen csak alacsony...
Főtt tojást, kőrözöttet, zöldségeket (felaprítva paprika paradicsom, ubi) dobozban. Vagy műzlit viszel és ilyen 250ml-es dunsztos üvegbe teszel tejet és beleöntöd a suliban,hogy ropogós maradjon.
Rántottát, baconnel dobozban.
Joghurtot és magvakat.
Joghurtot és aszalt gyümölcsöket.
Előre sütött zabkekszet joghurttal vagy gyümölcsökkel.
Elég sok a variáció,minden nap tudsz mást vinni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!