Mit vigyek a suliba enni, ha nem eszem kenyeret?
Cukkinit, padlizsánt kenyér-vastagságra felszelve, forró sütőben átpuhítod (= a víztartalmát kisütöd belőle), utána mint a kenyeret, meg tudod pakolni szendvicsként.
De a nyers karalábét is fel tudod szelni ugyanerre jó lesz.
Egyébként lehet kapni "Ch-mentes liszt-mix"-et, és akkor abból otthon tudsz kenyeret, vagy serpenyőben lepényt sütni, és máris megoldott a kérdés.
Életmód váltást nem ott kellene kezdeni, hogy eldöntöd, mit nem eszel...
Ebből lesz a kapkodás, az éhezés, aztán a feladás...
Ott kellene kezneni, hogy elősször tisztázod magaddal, hogy mit eszel...
És máris nem lesznek ilyen kérdéseid...
"És máris nem lesznek ilyen kérdéseid..."
De, lesznek.
A kérdező gondja nekem is gond:
mert a suliban ugye (1) kevés az idő, (2) se hűteni, se melegíteni nem lehet az ételt:S Így egy csomó minden kiesik. Persze, vannak dolgok, amiket meg lehet enni éppen szobahőmérsékleten, csak akkor nem ízletesek.
Gyümölcsön nem lehet elélni egész nap - ha tartós változást tervez az ember. Ajánlották még nekem a sajtot, de én azt nem szeretem "melegen". Meg mondták a tojást, de az sem vált ki egy ebédet.
A padlizsánt és a ch-mentes lisztet lehet, hogy én is kipróbálom:)
"Gyümölcsön nem lehet elélni egész nap"
Mesélj még...
Max nem akarsz gyümölcsön élni egész nap, ezt még elfogadnám...
És igen, megfordítottad amit mondtam és leírtad ugyan azt amit én...
Mit írtam? Hogy ne arra koncentráljon, hogy mit nem ehet, hanem arra, hogy mit fog enni... az alapján pedig már el tudja dönteni mikor mit tud enni...
Amúgy 10 éve nyers vegan vagyok... gyümölcsön nagyon jól el lehet lenni...
4000kcal lemegy naponta.
5!
Aztán miért nem? Én is azzal kezdtem, hogy eldontottem, nem eszek kenyeret, tésztát, krumplit - fogytam is 3 hónap alatt 8 kilót. Konkrétan mi is ezzel a gond?
Kenyér helyett én rizspuffancsot szoktam enni, vagy gluténmentes crackert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!