Melyik a rosszabb, a lefekvés előtti alma, vagy csirkemell?
Én speciel húst nem ennék fél órával lefekvés előtt, mert sokáig tart az emésztése. Egy gyümölcs még jobbnak tűnik, könnyen emészthető, főleg, ha a kérdezőnek nincs vele gondja, és eleve azt kívánja. Kalóriában sem sok.
Az még lényeges lehet, hogy mi a vacsora, lehet, hogy nem elég laktató, vagy túl sok benne a szénhidrát, és ebből ered az éjféli "kívánósság".
Zsírt nyugodtan ehetsz, attól nem hízol es nem leszel éhes.
Én reggel eszem ket szelet piritós toast kenyeret libazsirral.pari,paprika.ebed egy szelet csirkemell parolt zöldseg, ekkor is eszem ket kanal olvasztott zsírt.vacsora ugyanez.és ezzel fogytam.éhes nem vagyok.csokikat,édességet nem kivanom.
az este 10 utáni lefekvés roszabb, mint az alma.
érdemes lenne este inkább rosttús vacsorát fogyasztani és lefekvésig édesítőszer mentes del legjobb tiszta víz vagy píviz) mig le nem fekszel. ne várdd meg hogy éhes legyél. ha mégis akkor inkább egy kis árpapejhet/zabpejhet ennék a helyedben, de azt is inkább akkor 11kor, és nem lefekvés elött fél-egy órával..
amugy még az almahéjj is jó ilyenkor: szinte semm kalória, sok rost, és tartalmaz étvágycsökkentő anyagokat. az alma többi része meg lereszelve és citromot ráfacsarva reggelig megvár.
amugy meg lehet hogy a salátát növelném a vacsorában, akár egy kis mákolajjal, tökmagolajjal, főleg ha zsírszegény a diéta, akkor ezek az olajok nagyon fontosak.
(azt meg meg sem említem hogy mi a véleményem a csirkemellről, főleg diétás szempontból-feltéve hogy bolti és nem háztályiról beszélünk)
fehérje szempontjából egyébként a csicseriborsó, és a babok sokkal többet érnek (esetlen még a bio, nongmo szója)
a fenti módszerek szem elött tartásávála kalóriaszámolás nélkül, és sok esti vízfogyasztással (akkoriban még nem bírtam magenni a zabpelyhet még vegyes müzliben sem) lefeleztem a testsúlyomat.. azóta sikerült sok izmot is felszednem, de a makri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!