Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mivel tudnám helyettesíteni a...

Mivel tudnám helyettesíteni a kenyeret?

Figyelt kérdés

Rengeteg alternatívát találtam, de akárhogy is néztem, drágábbnak tűnt az összes, hogyha 1 kg árát összehasonlítottam 1 kg kenyér árával.

Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy tényleg nincsen káros hatása a koleszterinre (és másra) nézve annak, hogyha napi 1 tojást megeszek reggelire?

Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy HIIT edzés mennyire optimális szénhidrátszegény diéta mellett? (HIIT = magas intenzitású intervallumos edzés)

2016. nov. 11. 20:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A szemétből összerakott fehér kenyérnél csak drágábbat tudsz vásárolni/sütni/készíteni. Ha egészségesebben akarsz étkezni, erre fel kell készülnöd. Én pl nem használok finomított cukrot, hanem nyírfacukrot. Igaz, hogy kilója 2000 forint, de nekem megéri. Mert ha "édesehetnékem" van, akkor keverek valami jó sütit korpából, graham lisztből, tönkölylisztből és nyírfacukorból, és máris nem ettem se péksütit, se vacak csokit. Igaz, hogy drágább, de ha van némi önfegyelmed, akkor lesz eredménye.

Van, ami lemondásokkal jár. A szénhidrátszegény diéta pl pont ilyen.

2016. nov. 13. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!