Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mitől lehet ez a kép bennem?

Mitől lehet ez a kép bennem?

Figyelt kérdés
Fehérje diétát követek. Szénhidrátot a legmaximálisan lecsökkentettem. Ennek és a sportnak köszönhetően eddig lement 10 kg felesleg rólam. Ma viszont a taknyos, nyálas idő miatt vagy nem tudom több szénhidrátot ettem, fehérjét pedig nem sokat (pont a diétám ellentétét) és ahogy mentem az utcán úgy éreztem, hogy kövér vagyok, ronda és az egész eddigi nyereségemnek nem volt értelme. Ez mitől lehet? Testképzavarom lenne? Vagy az zavar be, hogy az osztálytársaim folyton lenéznek és kövérnek tartanak miközben mások azt mondják hogy fogytam. Velem van a baj? Vagy esetleg az időjárás zavar be és azért ettem több ch-t mint szoktam?

2016. szept. 19. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem egyszerűen csak rákattantál a diétádra s lelkileg gondolod a (potenciálisan, nem tudom, ténylegesen-e) rosszabb evésed miatt, hogy kövér vagy, nem azért, mert bármi megváltozott volna benned fizikailag (amúgy megváltozott, pont a ch miatt, de ez nem látszik kívülről).

Mennyi szénhidrátot szoktál enni? Csak érdekel. Mert normális fehérje diéta igazából nem létezhet, a fehérjeigényünk nem olyan nagy a kalóriaigényünkhöz képest, az csak koplalást (vagy betegesen magas fehérjebevitelt, ami nem jó) hozhat, ha a szénhidrtát vagy a zsír is alacsonyan van.

2016. szept. 19. 19:19
 2/4 A kérdező kommentje:
A fehérje bevitelnek kb. a fele zsír, negyede ch általában. Teljesen jól működő diéta. Nem éhezem, nem koplalok, nem vagyok fáradt miatta, de ez most kicsit meg zakkantotta az agyam.
2016. szept. 19. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy nap nem oszt nem szoroz. Havonta 1x szabad ilyet
2016. szept. 19. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:

majd írd le a holnapod is:)

most ment egy kicsit több ch,ezért holnapra tök jól be leszel töltve,figyeld meg feszes lesz mindened reggelre,és az edzés is ezerrel fog pörögni.

2016. szept. 20. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!