Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Rgyszerűen nem eszem és nem...

Rgyszerűen nem eszem és nem is vagyok éhes hogy lehet? Koában zabáltam

Figyelt kérdés

Egyszer ugy keltem fel hogy szeptemberbe lakzi le kell adnom 6 kilot ( igy mar kb 100 x elhataroztam es sosem tartottam de)

Most viszont nem is kivanom az etelt. Nem eszem cukrot sem kenyeret.

Tul sokatvfogyok mar több mint 1 kilo lement 4 nap alatt

2016. aug. 7. 08:57
 1/2 A kérdező kommentje:
Jah elirasok miatt bocsi uj a telefonom es mellé nyomom mindig a betùket
2016. aug. 7. 08:58
 2/2 anonim ***** válasza:

4 nap alatt -1 kiló nem sok, 2-3 is sokakkal előfordul. Ez nem valódi fogyás :D Víz, salakanyag, miegymás.

Gondolom, jó az önszuggesztiód vagy elhatározásod. Egyszer kíváncsi voltam s 4,5 napig nem ettem. Akkor én se voltam éhes, pedig amúgy roppant haspók vagyok, fogyáskor is. Van ilyen. Ha igazán a fejedbe veszel valamit, az sokmindent megváltoztathat.

A cukor és kenyér elhagyása is komoly változtatásokat okozhat. Lehet, hogy ezek miatt durván leesett a szénhidrátbeviteled, ami egyeseknél jelentősen megváltoztathatja az éhséget...

2016. aug. 7. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!