Mit tegyek ha este éhes vagyok és emiatt nem tudok aludni?
Azt belekalkuláltad a dologba hogy az izom nehezebb a hájnál? Magyarul, fogyhatsz attól, hogy a mérleg nem változik, esetleg még többet is mutat.
Másrészt, ha jó az étrended, akkor nem éhezel. Itt valami hiba van a dologban.
A 7. nagyon okosakat írt. Vacsorázz rendesen, ne feküdj le éhesen. Én élből utálok éhezni, engem is zavar az alvásban s ha alszom is, elrontja a pihenésem. Néha rosszul jön ki, mert vacsoraidőben dolgom van és nem is vagyok éhes. Aztán éjfélkor rászabadulok a konyhára... Ez extrém ritka, mert tudom, hogy nekem vacsora kell s normális esetben vacsorázom is, ha éhes vagyok, ha nem. Úgy vannak pozicionálva az étkezéseim, hogy a legjobban jöjjek ki, akkor egyek, amikor a testemnek igazán kell. Mert hiába futtatom ki a kalóriákat ebédkor, olyan nincs, hogy aznap már ne éhezzek meg, nem számít az étrend, nem számít, mennyire laktató ételeket választok. Kell a vacsora. Van, aki más, én ilyen.
Nem tudom, más hogyan "telik el", ez nekem mindig idegen volt, ha a testem üzemanyagot akar, akkor amíg meg nem kapja, hisztizik. Igen nehéz átverni.
Persze próbálkozni lehet :) Sokat segítenek a zöldségek, a tea, lehet trükközni tojásfehérjével s kinek mi passzol. De valódi mardosó éhségnél nekem ezek semmit nem érnek, ami nem is meglepő. Oszd el jobban az étkezéseidet. Bár nem tudom, miért kell keveset enned napi 3 óra mozgás mellett :( Ez nagyon nem OK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!