Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Nagy túlsúllyal így elindulhat...

Nagy túlsúllyal így elindulhatnak a kilók lefelé?

Figyelt kérdés

1 hete kiiktattam az étrendemből a pékárút, cukrot, tésztát, rizst, krumplit, édességet és az üdítőket.

Cukor helyett édesítőszert használok. (pl: joghurtba)

Húsok mellé salátát fogyasztok. Vettem zabpelyhet, túrót, joghurtot, zöldségeket, bulgurt, kuszkuszt :)

Jelenleg 130kg vagyok: (tudom....szégyen).....:(

Mozgásként egyelőre napi 15 perc gyors sétát bírok csak a futópadon.

Milyen ütemben indulnak majd a kilók? Heti -2kg-nak már nagyon örülnék!!!

2016. júl. 23. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:

1 kg a normalis bar nagyobb a sulyod igy lehet gyorsabban megy majd le

Vegyel csirkemellet a rizzsel nincs gond tudod csirke rizs de azok is jok amit irtal

Mondjuk en a zabpehelytol fel ev utan allando hasmenesem lett azota reggeli 3 zsomle aztan szalkasabb lettem

2016. júl. 23. 21:04
 2/3 anonim válasza:
Szerintem a kalóriaszámlálásnak van a legtöbb értelme, vannak interneten jó kalkulátorok, amin ki tudod számolni, hogy nagyjából mennyi kalóriára van egy nap szükséged arra, hogy beinduljon a fogyás. Rövid idő alatt bele lehet jönni, utána már fejből tudni fogod miből mennyit lehet enned, minek mennyi a kalóriatartalma. Fő a változatosság, szerintem jó indításnak amiket leírtál, a lényeg az, hogy találd meg azt az egészséges életformát táplálkozás és mozgás terén amit sokáig, akár egy élethosszig tartani tudsz, hiszen az életmódváltás tartós, a fogyókúrák ideiglenes sikert hoznak. Kitartást kívánok a célod eléréséhez!
2016. júl. 23. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:

MÁR heti -2 kilónak örülnél? Ennél többet pedig semmiképp nem fogysz, hacsak nem kezdesz iszonyatosan kemény edzésbe (s akkor is sok izom menne le, de bizonyára nem bírnád).

Heti 1 kiló is szép tempó, persze a te feleslegeddel lehet több, de azért annak komoly feltételei vannak.

Amiket írsz, az jó, persze a mennyiségek alapján fogysz, s a fentiekből is lazán túleheted magad, de azért a legtöbb embernél ilyen váltás mellett s odafigyelve esélyesebb a fogyás. De senki nem tudhatja az ütemet, hisz fogalmunk sincs, mennyit eszel és mennyi kalóriát égetsz. Viszonylag könnyű szokott lenni ekkora felesleggel, de azért vannak kivételek, akik csigatempóban fogynak maximális igyekezet mellett. Pl. mert éheznek deficitben vagy valami bekavar nekik.

2016. júl. 23. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!