Nagy túlsúllyal így elindulhatnak a kilók lefelé?
1 hete kiiktattam az étrendemből a pékárút, cukrot, tésztát, rizst, krumplit, édességet és az üdítőket.
Cukor helyett édesítőszert használok. (pl: joghurtba)
Húsok mellé salátát fogyasztok. Vettem zabpelyhet, túrót, joghurtot, zöldségeket, bulgurt, kuszkuszt :)
Jelenleg 130kg vagyok: (tudom....szégyen).....:(
Mozgásként egyelőre napi 15 perc gyors sétát bírok csak a futópadon.
Milyen ütemben indulnak majd a kilók? Heti -2kg-nak már nagyon örülnék!!!
1 kg a normalis bar nagyobb a sulyod igy lehet gyorsabban megy majd le
Vegyel csirkemellet a rizzsel nincs gond tudod csirke rizs de azok is jok amit irtal
Mondjuk en a zabpehelytol fel ev utan allando hasmenesem lett azota reggeli 3 zsomle aztan szalkasabb lettem
MÁR heti -2 kilónak örülnél? Ennél többet pedig semmiképp nem fogysz, hacsak nem kezdesz iszonyatosan kemény edzésbe (s akkor is sok izom menne le, de bizonyára nem bírnád).
Heti 1 kiló is szép tempó, persze a te feleslegeddel lehet több, de azért annak komoly feltételei vannak.
Amiket írsz, az jó, persze a mennyiségek alapján fogysz, s a fentiekből is lazán túleheted magad, de azért a legtöbb embernél ilyen váltás mellett s odafigyelve esélyesebb a fogyás. De senki nem tudhatja az ütemet, hisz fogalmunk sincs, mennyit eszel és mennyi kalóriát égetsz. Viszonylag könnyű szokott lenni ekkora felesleggel, de azért vannak kivételek, akik csigatempóban fogynak maximális igyekezet mellett. Pl. mert éheznek deficitben vagy valami bekavar nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!