Volt valaki, aki így fogyott le? Lenne így esélyem?
Az elsőre ne hallgass, mert nem igaz, amit mond. Akkor egyél sok szénhidrátot, ha szükséged van rá. Nekem pl. rosszul esik a sok, kivéve zöldségből s egyes gyümölcsökből. De voltak igen kevés szénhidrátot tartalmazó hónapjaim, semmit nem lassult az anyagcserém és az ilyen étrendűekről nem is hallottam ezt soha.
Mozgás nélkül is le lehet fogyni, persze, hisz úgy is deficitbe tudsz kerülni. Sok okból jó a mozgás, neked pedig valami van is. Amikor 20 kilót fogytam, akkor heti egy sétám volt...
Némi mozgást azért még tuti sikerül beiktatni, ha akarod. Ha nincs rá sok időd, akkor rövid intenzívet, egész testet megmozgatót... Ha csak hétvégén, az is jó.
Én ilyesmi étrenddel dobtam le kb. 10 kilót 3 hónap alatt, 2 kicsi gyerek mellett. Tornázni, edzeni nem volt időm, de elég aktív voltam, a gyerekek mellett nem sok időm volt leülni, pihenni. A napi 1 sétám megvolt :)
Az étrend sokkal fontosabb szerepet játszik a fogyásban, mint a mozgás. Más kérdés, hogy a mozgás mindenképpen jót tesz, gyorsíthatja a fogyást, javítja az alakot. De ha csak biciklizni van lehetőséged, akkor csináld azt.
Az anyagcsere akkor lassul be (állítólag), ha valaki hosszabb ideig koplal. A szénhidrátcsökkentés nem a koplalásról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!