Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Volt valaki, aki így fogyott...

Volt valaki, aki így fogyott le? Lenne így esélyem?

Figyelt kérdés
Életmódot szeretnék váltani,és fogyni kb 10kg-ot.. elhagytam a kenyeret,tésztaféléket,szénhidrátokat,cukrot,édességet és a szemét kaját.Helyette sok zöldséget,fehérjét,hal féléket és egészséges ételeket eszem. Sok vizet. DE mozogni viszonylag keveset tudok a munka és gyerek mellett. Elkezdtem biciklivel járni melóba,de ez sajnos csak kb 40 - 50 perc napi biciklizést jelent. Így fogyhatok valamennyit?
2016. júl. 22. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
Azert a ch t ne hagy el teljesen 100-200g legalabb kene tulsagosan belassulna az anyagcsered es nem fogynal
2016. júl. 22. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőre ne hallgass, mert nem igaz, amit mond. Akkor egyél sok szénhidrátot, ha szükséged van rá. Nekem pl. rosszul esik a sok, kivéve zöldségből s egyes gyümölcsökből. De voltak igen kevés szénhidrátot tartalmazó hónapjaim, semmit nem lassult az anyagcserém és az ilyen étrendűekről nem is hallottam ezt soha.

Mozgás nélkül is le lehet fogyni, persze, hisz úgy is deficitbe tudsz kerülni. Sok okból jó a mozgás, neked pedig valami van is. Amikor 20 kilót fogytam, akkor heti egy sétám volt...

Némi mozgást azért még tuti sikerül beiktatni, ha akarod. Ha nincs rá sok időd, akkor rövid intenzívet, egész testet megmozgatót... Ha csak hétvégén, az is jó.

2016. júl. 22. 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Én ilyesmi étrenddel dobtam le kb. 10 kilót 3 hónap alatt, 2 kicsi gyerek mellett. Tornázni, edzeni nem volt időm, de elég aktív voltam, a gyerekek mellett nem sok időm volt leülni, pihenni. A napi 1 sétám megvolt :)

Az étrend sokkal fontosabb szerepet játszik a fogyásban, mint a mozgás. Más kérdés, hogy a mozgás mindenképpen jót tesz, gyorsíthatja a fogyást, javítja az alakot. De ha csak biciklizni van lehetőséged, akkor csináld azt.

Az anyagcsere akkor lassul be (állítólag), ha valaki hosszabb ideig koplal. A szénhidrátcsökkentés nem a koplalásról szól.

2016. júl. 23. 00:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem elég az a napi 40-50 perc bicó. Később, ha úgy érzed, beiktathatsz heti 2-3 fél-háromnegyed órás tornákat. És tök jó, hogy így kajálsz, hajrá! :) Nekem is így kéne... :D De én inkább sportolok kétszer annyit, csak ehessek.
2016. aug. 1. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!