A fehérkenyeret mi válthatja fel?
Van a Cerbónának ilyen buffasztott rízs- búza szelete és Abonett ( több ízben is) én teljesen jól tudok Velük lakni :D lehet rá felvágottat, sajtot stb tenni :) egy éves kb 3- 4 " szelet " nekem :)
De két étkezés között egyet - egyet megeszem sok vízzel. 16 kg - t fogytam így már :)
#1! Vagyok. Én speciel, sokkal könnyebbnek érzem a gyomrom és jobban tudok mozogni ha nincs a hasamban kényér :)
Persze, a tükörtojáshoz, stb egy kicsit szoktam :)
Sok okosat írtak a többiek :) Ez mind járható út.
S van, aki egyszerűen rizst kezd enni kenyér helyett. Én pedig (bár nem ettem mindenhez kenyeret sosem) eleinte magkenyeret vagy zöldséget ettem kenyér helyett, most pedig semmit, nincs nálam kenyeret igénylő étel. De én első perctől boldogan ettem zöldséggel a rántottát, erre nem mindenki képes, van, akinek szénhidrátbomba kell hozzá. Az döntse el, neki mi fér be. Nálunk havi egyszer van teljes kiőrlésű tönkölykenyér, a páromnak jó, engem kicsit sem laktat, de én eleve kerülöm a glutént s nem igénylek kenyeret. Vannak gluténmentes, sőt extrém szénhidrátszegény kenyérfélék, sok a lehetőség. A különböző emberek különböző dolgot várnak el a kenyerüktől (rá lehessen kenni a kencét, sok szénhidrátot adjon, finom, belül puha, kívül ropogós héjú cucc legyen...etc.), így nem felel meg nekik ugyanaz a helyettesítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!