Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » A fehérkenyeret mi válthatja fel?

A fehérkenyeret mi válthatja fel?

Figyelt kérdés
Nálam az a baj, hogy én mindenhez kenyeret eszem. Régebben mozogtam is mellé. De most van egy 5 hónapos babám. Igaz a szoptatás most véd egy kicsit, mert leszaladtak a kilók, de van rajtam fölösleg.

2016. júl. 22. 09:19
 1/6 anonim válasza:

Van a Cerbónának ilyen buffasztott rízs- búza szelete és Abonett ( több ízben is) én teljesen jól tudok Velük lakni :D lehet rá felvágottat, sajtot stb tenni :) egy éves kb 3- 4 " szelet " nekem :)

De két étkezés között egyet - egyet megeszem sok vízzel. 16 kg - t fogytam így már :)

2016. júl. 22. 09:41
 2/6 anonim válasza:
*p :D
2016. júl. 22. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:
31%
Semmi gond nincs a fehér kenyérrel, nem kell minden baromságot elhinni.
2016. júl. 22. 10:27
 4/6 anonim válasza:

#1! Vagyok. Én speciel, sokkal könnyebbnek érzem a gyomrom és jobban tudok mozogni ha nincs a hasamban kényér :)

Persze, a tükörtojáshoz, stb egy kicsit szoktam :)

2016. júl. 22. 10:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha mértéket tartasz, a fehér kenyérrel sincs semmi gond. Viszont érdemesebb teljes kiőrlésű rozs, vagy tönköly kenyeret enni, ha sok magvas, az még jobb. Egyrészt ezek jobban megtömnek, alapból kevesebbel jól laksz, másrészt nem emelik annyira a vércukrot, sokkal később leszel éhes tőlük. A rozs, tönköly és a magvak pedig az emésztést és az anyagcserét is segítik,gyorsítják. Vannak még amúgy szénhidrát csökkentett kenyerek is, ezekről semmi okosat nem tudok mondani, de talán érdemes kipróbálni.
2016. júl. 22. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Sok okosat írtak a többiek :) Ez mind járható út.

S van, aki egyszerűen rizst kezd enni kenyér helyett. Én pedig (bár nem ettem mindenhez kenyeret sosem) eleinte magkenyeret vagy zöldséget ettem kenyér helyett, most pedig semmit, nincs nálam kenyeret igénylő étel. De én első perctől boldogan ettem zöldséggel a rántottát, erre nem mindenki képes, van, akinek szénhidrátbomba kell hozzá. Az döntse el, neki mi fér be. Nálunk havi egyszer van teljes kiőrlésű tönkölykenyér, a páromnak jó, engem kicsit sem laktat, de én eleve kerülöm a glutént s nem igénylek kenyeret. Vannak gluténmentes, sőt extrém szénhidrátszegény kenyérfélék, sok a lehetőség. A különböző emberek különböző dolgot várnak el a kenyerüktől (rá lehessen kenni a kencét, sok szénhidrátot adjon, finom, belül puha, kívül ropogós héjú cucc legyen...etc.), így nem felel meg nekik ugyanaz a helyettesítés.

2016. júl. 22. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!