Az oliva olajba sült csirke mell hizlal?
Igen, a kenyér ehető abban a diétában, amibe belefér... Sokféle diéta van, még a szálkásító diéták között is, s ezek egy részében lehet enni kenyeret. Szénhidrátszegény diétában is. Ketogénben is, csak keveseknek érdemes, mert szinte semmi nem fér bele. De láttam már lyat, aki ketogénben vékonyka kenyérfélét vagy szárazbabot evett. Nekem a mazsolás répatorta a rekordom (szép nagy adag, persze szénhidrátszegényen, amennyire lehet), de én nem napi 20 gramm alatt mozgok szénhidrát terén.
Fogyni bármivel lehet és a kalóriatöbblet hizlal, hormonálisan még előnytelen lehet a sok ch (de ez nem azt jelent, hogy mindenkinek jobb kevés ch-val fogyni) vagy a nagyobb inzulinválaszú fehérjék, de az olívás csirke minden szempontból "fogyókúrás". Persze nagy mennyiségtől lehet hízni, de ez mindennel így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!