Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Lehet enni főtt rizst diéta...

Lehet enni főtt rizst diéta alatt vagy nem?

Figyelt kérdés

Gondolom sokan kérdezték már itt ezt. De Egyszerűen nem bírom eldonteni.nincs megmagyarazva sehol sem.Főtt fehér rizsrol van szó. Kérlek aki tud úgy válaszoljon,hogy részletesen legyen leirva miért lehet vagy miért nem lehet.

Nagyon szépen köszönöm.

2016. júl. 13. 08:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint majdnem mindig főtt fehér rizst eszem a diétám alatt. Persze figyelve a mennyiségre. Eddig 22 kilótól szabadultam meg, szóval nekem a rizs nem okoz gondot.
2016. júl. 13. 09:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindent lehet, a kalória deficit számít fogyásál. Persze a rizsben kevés a zsír, ezért jobb alakod lesz, mintha zsíros ételt ennél
2016. júl. 13. 10:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
csirke rizs teljesen ok
2016. júl. 13. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Màr hogyne lehetne? A mennyisèget kell jòl belőni. Ja, szàmolàshoz nyersen mérd le, ne főve!!!!
2016. júl. 13. 11:36
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Natúr cukkinis lecsót eszek ma, ahhoz szeretnék enni egy kicsi rizst, hogy azért mégis csak laktatóbb legyen.

2016. júl. 13. 11:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Magas a glikémiás indexe és a szénhidráttartalma, ez nem igazán előnyös. DE ha kis mennyiségben eszed más ételekhez kiegészítésképpen (pl. a lecsó, amit írtál), akkor belefér, akár minden nap. Főleg, ha rizst eszel kenyér, tészta stb. helyett.
2016. júl. 13. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Persze, még én is eszem. Sokkal, sokkal rosszabb, mintha zsírt ennék, de a curryhez rizs dukál (meg persze zsír is van benne rendesen, de az más kérdés) :D Óvatosan beleférhet.

Aki jól tud lakni rizzsel, annak persze sok is beleférhet.

Inzulin szempontjából nem jó, de lehet lassítani a felszívódást és úgyis a kalóriaegyenleg a döntő. Mivel viszonylag gyors ch, van, akit nem laktat, de van, akit igen. Sok benne a víz, ez előnyös tud lenni, nehéz sok kalóriányit belapátolni, bár ez emberfüggő, természetesen.

2016. júl. 13. 17:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Mármint a curryben van zsír, az én rizsemben kb. semmi, nem voltam egyértelmű :) Zsír persze kell, de sokaknak szénhidrát is.
2016. júl. 13. 17:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ. Így már nyugodtan eszem, persze mértékkel, nem sokat.
2016. júl. 14. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!